Stefanos Tsitsipas a aflat de moartea bunicii cu câteva minute înainte de finala French Open

stefanos tsitsipas

Starul grec de tenis Stefanos Tsitsipas a dezvăluit că a aflat de moartea bunicii sale cu doar câteva minute înainte de epica sa finală pierdută în cinci seturi a Open-ului Franței, în fața lui Novak Djokovic, duminică.

Într-o postare pe Instagram, luni dimineață devreme, tânărul de 22 de ani i-a dedicat bunicii sale prima sa finală de Grand Slam după ce Djokovic a anulat un deficit de două seturi pentru a câștiga 6-7 (6/8), 2-6, 6-3, 6 -2, 6-4 și a-și asigura al 19-lea titlu de Grand Slam.

„Cu cinci minute înainte de a intra pe teren, iubita mea bunică a pierdut bătălia cu viața. O femeie înțeleaptă a cărei credință în viață și dorința de a oferi nu pot fi comparate cu nici o altă ființă umană pe care am cunoscut-o vreodată”, a scris Tsitsipas despre bunica din partea tatălui său.

Citeste si:  Jucătorii de baseball au fost blocați după ce nu au ajuns la o nouă înțelegere

„Este important să ai mai mulți oameni ca ea în această lume. Pentru că oameni ca ea te fac să fii în viață. Te fac să visezi”. Stefanos Tsitsipas este văzut pe scară largă ca moștenitorul natural al celor „Trei Mari” al sportului al lui Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal, dar, după ce a primit vestea proastă, a spus că există lucruri mai importante în viață decât câștigarea trofeelor.