Andreea Roșca: ”În prima zi, voi conduce foarte mult”

andreea rosca

Pandemia de coronavirus a prins sportivii într-o poziție ingrată, izolare la domiciliu, fara a putea sa-si faca rutina de zi cu zi pentru a-si mentine forma sportiva la un nivel inalt.

Andreea Amalia Roșca este una dintre sportivele care trăiesc respirând tenis și, în ciuda problemelor familiale, a reușit să treacă peste și să se mobilizeze, chiar dacă un an a fost în afara circuitului WTA, la 19 ani atingând poziția 210 în lume. Nu ascund că o admir pentru ce face și între noi este o amiciție și un respect, abia aștept să o revăd în turneele de tenis.

Redactor: Cum încearcă să se mențină în formă un tenismen, în aceste zile de pandemie?

Andreea Roșca: In aceasta perioada cred ca toti sportivii au avut nevoie sa fie creativi, din cauza lipsei salilor de forta. Eu una am improvizat cat am putut de mult, facand antrenament de cardio pe scarile blocului, tot felul de workout-uri de pe Youtube si multa alergare.

Citeste si:  Madison Keys cucerește trofeul de la Charleston

R: Ce alte aptitudini ai descoperit ca mai ai, ai încercat lucruri noi?

A.R.: Ce pot sa spun, decat ca in continuare nu stiu sa gatesc 😁, am invatat sa cant putin la chitara si mi am infiintat un cont de Tik Tok.

R: Ce știi despre alte colege, mai ții legătura?

A.R.: Tin legatura cu prietenele din tenis, stiu ca si ele sunt nerabdatoare sa se apuce de tenis, au invatat unele sa picteze, altele sa gateasca si asa mai departe.

R: Ce speranțe ai despre reluarea turneelor?

A.R.: De sperante nu stiu ce sa spun, dar in realitate stiu ca anul acesta vor fi putine turnee spre deloc din pacate.

R: Ce vei face în prima zi de libertate, după restricții?

A.R.: In prima zi de libertate cred ca voi merge sa alerg pe stadion, sa beau un suc in aer liber si voi conduce foarte mult. Imi lipseste aceasta activitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*