Iubita lui Cameron Norrie rupe tăcerea despre dragoste în timp ce acesta se pregătește să-l înfrunte pe Djokovic

Cameron Norrie vrea mâine să ajungă în finala de la Wimbledon, în timp ce îl înfruntă pe Novak Djokovic în fața unui teren central plin la SW19.

Printre cei care îl încurajează se va număra și iubita Louise Jacobi, în vârstă de 23 de ani, care a vorbit pentru prima dată despre dragostea lor.

Ea a povestit cum cei doi s-au cunoscut la un bar din New York în urmă cu trei ani și de atunci a călătorit în jurul lumii pentru a-l sprijini.

Ea a plâns după ce Norrie l-a învins marți pe belgianul David Goffin în cinci seturi epice.

„Când iubitul tău plânge în fața ta – ca și cum s-ar sufocat – cum aș putea să stau cu ochii uscati? Îmi amintesc că a spus când ne-am întâlnit prima dată: „Oh, visul meu ar fi să fiu în top 10”. „Pe atunci nu știam că se va întâmpla, și doar să-i privesc munca grea răspândită a fost o nebunie.”

Jacobi, născută în Chicago, a spus că a fost prezentată lui Norrie în vara anului 2019 de către prieteni comuni, după ce acesta a studiat la Universitatea Creștină din Texas (TCU), iar „restul este istorie”.

Louise Jacobi, care are o diplomă în artă plastică de la Universitatea din Michigan, a dezvăluit că inițial „nu era interesată” de tânărul de 26 de ani, născut în Johannesburg, pentru că era mereu plecat în turnee de tenis.

Dar „persistența” lui Norrie și faptul că a făcut „o treabă uimitoare în a menține legătura” chiar și atunci când se aflau la mii de kilometri distanță a fost ceea ce a permis relația lor timpurie să înflorească.

În octombrie 2019, fostul patron al Louisei Jacobi a dat faliment și ea și-a pierdut locul de muncă așa că Norrie i-a cerut să i se alăture la Erste Bank Open din Viena, Austria.

Citeste si:  Henderson, Sterling si Delph declara forfait

„Când m-a întrebat, m-am gândit: „Bănuiesc că tipul ăsta nu duce o viață normală și nu e ca și cum aș putea să-l întâlnesc pe stradă și să merg împreună la cină”, și-a amintit ea.

„Așa că am plecat în această călătorie și trebuia să fiu doar cinci zile la Viena, iar lucrurile au mers foarte bine.M-am distrat minunat cu el.

„Într-un fel ciudat, am spus: „Mulțumesc lui Dumnezeu, am fost concediată când am făcut-o”, pentru că am fost capabili să construim bazele relației noastre înainte ca Covid-ul să vină.”

Când a fost întrebată cum este Norrie în afara terenului, Jacobi a spus: „Destul de asemănător ca pe teren, în sensul că este foarte calm, foarte liniștit, ușor și ia lucrurile așa cum vin. Aproape exact așa este el. Îi place golful și îi place să joace cu antrenorul său care stă foarte mult cu noi, table, jocul cu cuburile Rubik, cronometrarea reciprocă și chestii de genul ăsta.”

Între timp, antrenorul lui Norrie a descris sacrificiile făcute de numărul unu britanic pentru a deveni jucător profesionist de tenis după un „moment de răscruce” în care a căzut cu un moped, după ce a băut. Tânărul de 26 de ani a dezvăluit recent că a avut „un moment de trezire” când și-a prăbușit mopedul în al doilea an de facultate la Texan Christian University, (TCU), după ce a băut cu un pahar mai mult.

Norrie a spus că a trebuit să-și facă șase cusături pe bărbie și a ratat o oportunitate profesională, adăugând că a fost un „moment de schimbare” și că „m-a pus într-adevăr în viteză”.

David Robiti, care a fost unul dintre antrenorii săi, alături de Devin Bowen, pentru echipa de tenis „The Horned Frogs” de la TCU, a spus că trebuie să-l așeze și să-i spună să-și schimbe comportamentul dacă vrea să fie jucător profesionist.