Miriam Bulgaru: ”Sper ca pana la toamna sa putem juca primele meciuri oficiale”

miriam bulgaru

Pandemia de coronavirus a prins sportivii într-o poziție ingrată, izolare la domiciliu, fara a putea sa-si faca rutina de zi cu zi pentru a-si mentine forma sportiva la un nivel inalt.

Cu Miri Bulgaru m-am întâlnit, cel mai recent, la Trnava, este o sportivă desăvârșită care pune suflet pe terenul de tenis, actualmente este pe locul 387 WTA și este o speranță a tenisului românesc, la vârsta de 21 de ani.

Redactor: Cum încearcă să se mențină în formă un tenismen, în aceste zile de pandemie?

Miriam Bulgaru: Inca din prima zi a carantinei mi am dorit sa raman activa in fiecare zi, sa mi mentin pe cat posibil forma fizica. Din fericire asta am si reusit, am continuat antrenementele acasa, in curte, chiar si in natura, alergari, m am adaptat.

R: Ce alte aptitudini ai descoperit ca mai ai, ai încercat lucruri noi?

M.B.: Gatitul ma pasioneaza inca dinainte de pandemie, insa acum am reusit sa aprofundez si exersez ,avand mult timp liber. Am invatat de asemenea o limba straina noua, am vizionat cateva filme pe care nu am avut timp sa le vad, am invatat si citit despre vechile pasiuni. Recent, am inceput sa mi invat cainele cateva trick uri si sunt foarte mandra de asta.

Citeste si:  Rybarikova anunță retragerea de pe terenurile de tenis

R: Ce știi despre alte colege, mai ții legătura?

M.B.: Ce stiu despre colegele mele este ca si ele stau cuminti, acasa, se antreneaza asa cum pot si abia asteapta ,evident, revenirea pe teren.

R: Ce speranțe ai despre reluarea turneelor?

M.B.: Vorbind realist,nu cred ca sunt sanse ca turneele sa inceapa in iulie. Dar sper din suflet ca pana la toamna sa si revina situatia si sa putem juca primele meciuri oficiale.

R: Ce vei face în prima zi de libertate după restricții?

M.B.: Cu siguranta terenul de tenis este primul loc unde voi merge si abia astept!! Nu am stat niciodata atat de mult fara sa joc,insa sunt sigura ca este o lectie mare de recunostinta pentru toate lucrurile care mi se pareau normale, pe care le am luat de-a gata, fara sa le mai apreciez.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*