Wout van Aert va participa la Paris-Roubaix

La două săptămâni după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, belgianul Wout van Aert (Jumbo-Visma), care se retrăsese din Turul Flandrei și apoi din Amstel Gold Race, a primit undă verde de la medici pentru a participa la Paris-Roubaix, duminica viitoare.

Wout van Aert a fost testat pozitiv pentru Covid-19 în urmă cu două săptămâni. Acest lucru l-a făcut să rateze Turul Flandrei și Amstel Gold Race. Însă ciclistul belgian din formația Jumbo-Visma va fi la startul Paris-Roubaix, duminica viitoare. A primit undă verde de la cadrele medicale ale echipei sale. Pe de altă parte, ar trebui să fie dificil pentru van Aert să joace rolurile principale în cursă.

Citeste si:  Deulofeu se reintoarce la Barcelona

„Wout are o sănătate excelentă”, a declarat Merijn Zeeman, directorul sportiv al Jumbo-Visma, într-un comunicat al echipei. Dar, după o săptămână de izolare, nu mai este posibil ca el să fie în formă de vârf. Starea lui (fizică) la Roubaix va fi slabă și va rata recunoașterea de joi. Cu toate acestea, un ciclist precum Wout poate juca în continuare un rol, susținându-i pe Christophe Laporte, Mike Teunissen sau Nathan van Hooydonck. »