Mbappe îşi prelungeşte contractul cu Paris Saint-Germain

Kylian Mbappe, noul star al fotbalului mondial, căruia îi expiră contractul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, se pregăteşte să semneze un nou acord cu actualul său club, anunţă presa franceză, citată de agenţia DPA.

Mbappe este dorit cu insistenţă de echipa spaniolă Real Madrid, care a încercat să-l transfere pe campionul mondial francez şi în vara anului trecut, însă cotidianul Le Parisien a anunţat joi că jucătorul în vârstă de 23 ani urmează să rămână pe Parc des Princes până în 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Le Parisien, care citează o sursă apropiată de acest dosar, precizează că Mbappe a ajuns „la un acord de principiu şi a acceptat oferta mirobolantă” făcută de responsabilii lui PSG, care i-au propus un salariu anual net de 50 de milioane de euro, care îl va transforma în cel mai bine plătit fotbalist al planetei, precum şi o primă de fidelitate, în valoare de 100 de milioane de euro.

Citeste si:  Coutinho va fi indisponibil timp de sase saptamani

Fayza Lamari, mama şi consilierul lui Kylian Mbappe, a ţinut să dezmintă însă informaţiile difuzate de publicaţia din capitala Franţei, scrie la rândul său cotidianul spaniol Marca, conform căruia Real Madrid „continuă să fie prima opţiune” a fotbalistului francez.

„Nu există niciun acord de principiu cu PSG (sau cu orice alt club). Discuţiile privind viitorul lui Kylian continuă într-un climat de mare serenitate, care să-i permită să facă cea mai bună alegere, cu respectul tuturor părţilor”, a precizat mama lui Mbappe într-un mesaj postat pe Twitter.

Kylian Mbappe ar putea anunţa decizia finală în privinţa viitorului său în cea de-a doua jumătate a lunii iunie, după cele patru meciuri pe care urmează să le dispute cu selecţionata Franţei în Liga Naţiunilor, mai scrie Le Parisien.
AGERPRES