Vodafone îi oferă noului star Emma Răducanu o valoare de 3 milioane lire sterline

Vedeta de tenis Emma Răducanu are o valoare netă de 10 milioane de lire sterline după ce a semnat un contract de 3 milioane de lire sterline cu gigantul de comunicații Vodafone.

Potrivit Daily Mail, Raducanu a semnat „foarte recent” parteneriatul cu Vodafone. Va fi anunțat oficial în februarie. Acordul vine la doar câteva zile după ce tânăra de 19 ani a devenit ambasador global al mărcii British Airways.

Ea are deja parteneriate cu casa franceză de modă de lux Dior, producătorul de apă minerală Evian și retailerul de bijuterii Tiffany & Co. Drept urmare, Emma Raducanu se apropie de o avere netă de 10 milioane de lire sterline.

Citeste si:  Alexis Sanchez s-a transferat definitiv la Inter

Talentata britanică, care a obținut o victorie surprinzătoare la US Open, în septembrie, este reprezentată de Max Eisenbud la compania de management al talentelor IMG. Eisenbud, care organizează și ofertele profitabile ale Mariei Sharapova, a declarat recent pentru The New York Times: „Fierul este fierbinte, acționăm”.

„Diferența dintre Maria care câștigă Wimbledon și Emma care câștigă US Open se rezumă într-adevăr la rețelele sociale”, a explicat el.

„Nu a existat nicio rețea de socializare în 2004, dar a făcut ca lucrurile să se miște atât de repede de data aceasta, că sunt doar în viteza warp.”