ATP își oficializează programul de început al sezonului 2021

După săptămâni lungi de ajustări, ATP și-a comunicat programul de competiție pentru primele două luni ale sezonului 2021.

Chiar dacă organizarea Australian Open (8-21 februarie 2021) nu a fost încă confirmată de autoritățile australiene, ATP a anunțat joi în ce ar consta primele șapte săptămâni ale sezonului. 2021 masculin.

Totul va începe pe 5 ianuarie cu două turnee ATP 250 pe hard, în Delray Beach (Florida) și Antalya (Turcia). Finalele acestor două turnee sunt programate pentru miercuri, 13 ianuarie. În același timp, Doha, care a găzduit în mod tradițional un turneu de lansare a sezonului ATP, va găzdui de această dată calificările masculine la … Australian Open, în perioada 10-13 ianuarie.

Citeste si:  O nouă stea în tenis: Jaqueline Cristian!

Andrea Gaudenzi, șeful ATP, a declarat: „Acest calendar reconfigurat este rezultatul unui efort uriaș de colaborare în lumea tenisului, în circumstanțe dificile. Cu sprijinul membrilor, partenerilor și Tennis Australia, am reușit să ne adaptăm și să oferim un început de sezon interesant. Sănătatea și siguranța vor rămâne primordiale atunci când lucrăm la următoarele provocări și le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în găsirea de soluții pentru lansarea sezonului nostru 2021 ”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*