Vedeta de tenis Jessica Pegula vorbește despre stopul cardiac al mamei, când sora i-a salvat viața

Mama lui Jessica Pegula, Kim, a suferit un stop cardiac în iunie anul trecut, iar acum starul american de tenis, în vârstă de 28 de ani, s-a deschis cu curaj asupra calvarului terifiant.

Jessica Pegula a vorbit cu curaj despre stopul cardiac al mamei sale, și a văzut-o pe sora ei Kelley salvându-i viața. Pegula a scris despre calvarul terifiant pentru The Players Tribune, dezvăluind că s-a întâmplat imediat după prezența ei impresionantă la Openul Francez de anul trecut.

Starul american s-a bucurat de câteva săptămâni de succes la Roland Garros, ajungând în sferturile de finală ale turului de simplu și ajungând în finala de dublu feminin alături de colega americană Coco Gauff.

Tânăra de 28 de ani a părăsit în continuare capitala Franței cu un sentiment de pozitivitate în ceea ce privește jocul ei, în ciuda faptului că a pierdut în etapa finală. Această dispoziție s-a schimbat însă rapid după ce a primit vestea că mama ei a intrat în stop cardiac.

Mama lui Pegula, Kim, are un background sportiv propriu și este coproprietar și președinte al echipelor Buffalo Bills și Buffalo Sabres, împreună cu tatăl ei Terry.

Detaliind cum a aflat, Jessica Pegula a scris: „La câteva zile după ce am ajuns acasă, am primit un telefon în jurul miezului nopții (de ziua mamei mele) de la sora mea Kelly, care stătea acasă la părinții mei. Ceva nu era în neregulă cu mama noastră, iar ea a fost dusă la spital într-o ambulanță.

Citeste si:  Daury la Auxerre

„Mama dormea când tatăl meu s-a trezit și a observat că a intrat în stop cardiac și nu a răspuns o vreme.” Din fericire, sora lui Pegula, Kelly, a fost la îndemână pentru a-și ajuta mama și i-a făcut RCP care a ajuns să-i salveze viața.

Vedeta tenisului a adăugat: „Sora mea i-a făcut RCP până la sosirea ambulanței. Ea i-a salvat viața. Chiar dacă nu-i place să-și asume creditul pentru această situație îngrozitoare, ea i-a salvat absolut viața, urmată de munca critică efectuată de paramedicii care au sosit și au reușit să restabilească bătăile inimii”.

În mod remarcabil, Pegula a recunoscut că cu doar trei luni mai devreme, sora Kelly i-a spus că merge pentru o certificare PCR pentru un loc de muncă, care a ajuns să fie una dintre cele mai importante decizii ale ei de viață.

„Acum, revenind la aproximativ trei luni înainte de asta. Kelly m-a sunat într-o zi și a spus că va obține certificarea CPR ca o cerință pentru un loc de muncă pe care și-o dorește”, a adăugat Jessica Pegula.

„Am spus: „În niciun caz, am vrut să fac asta, dar nu am ajuns la asta”. Mi-a transmis cât de nervoasă era în privința asta și a sperat că a trecut cursul.

„Îmi amintesc că ea ne-a spus ce făcea în discuția noastră de grup de familie, iar mama chiar a răspuns: „Frumos Kells! Acum, dacă avem un atac de cord, ne poți reînvia.”