Jessica Pegula: Faceți cunoștință cu cea mai bogată vedetă din tenis

jessica pegula

Face parte din una dintre cele mai bogate familii din America – acum Jessica Pegula și-a garantat un cec de plată de 525.000 de dolari și o lovitură de glorie în victoria ei cu 6-4, 3-6, 6-3 față de favorita numărul cinci, Elina Svitolina. Prima și singura întâlnire anterioară a lui Pegula cu numărul 5 mondial, care a venit la Abu Dhabi la începutul acestui an, s-a încheiat cu o înfrângere în două seturi, dar după o lună mai târziu, Pegula a fost cea care și-a propulsat drumul spre victorie.

Nu a ajuns niciodată în a patra rundă a unui Grand Slam, tânără în vârstă de 26 de ani și numărul 61 mondial va avea acum o ocazie pentru o apariție de debut într-o semifinală de slam.

Terry, tatăl lui Pegula, este un om de afaceri miliardar care și-a câștigat banii în afacerea de fracking înainte de a vinde cea mai mare parte a companiei sale de petrol și gaze East Resources cu peste 5 miliarde de dolari. 

Citeste si:  Pedro si-a prelungit contractul cu Barcelona

Terry a fondat compania în 1983 cu un împrumut de 7500 de dolari înainte de a o transforma într-o sumă de miliarde – o creștere meteorică pe care Jessica o emulează în sensul tenisului la Melbourne Park, luna aceasta. În 2014, Terry a depășit pe pretendenții rivali Donald Trump și Bon Jovi să cumpere franciza NFL, Buffalo Bills, pentru 1,4 miliarde USD – la trei ani după ce și-a asigurat Buffalo Sabres, din NHL, pentru 189 milioane USD.

Jessica Pegula, care nu este favorită, câștigă rapid atenția lumii tenisului, alergând în sferturile de finală, în timpul căreia a scos de două ori campioana Australian Open, Victoria Azarenka, fosta campioană a US Open, Sam Stosur, și Kristina Mladenovic, înaintea victoriei ei asupra lui Svitolina.

 

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Jaqueline și Bogdan deschid prima zi la Australian Open
  2. Vedeta de tenis Jessica Pegula vorbește despre stopul cardiac al mamei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*