Jessica Pegula: Faceți cunoștință cu cea mai bogată vedetă din tenis

Jessica Pegula: Faceți cunoștință cu cea mai bogată vedetă din tenis

Face parte din una dintre cele mai bogate familii din America – acum Jessica Pegula și-a garantat un cec de plată de 525.000 de dolari și o lovitură de glorie în victoria ei cu 6-4, 3-6, 6-3 față de favorita numărul cinci, Elina Svitolina. Prima și singura întâlnire anterioară a lui Pegula cu numărul 5 mondial, care a venit la Abu Dhabi la începutul acestui an, s-a încheiat cu o înfrângere în două seturi, dar după o lună mai târziu, Pegula a fost cea care și-a propulsat drumul spre victorie.

Nu a ajuns niciodată în a patra rundă a unui Grand Slam, tânără în vârstă de 26 de ani și numărul 61 mondial va avea acum o ocazie pentru o apariție de debut într-o semifinală de slam.

Terry, tatăl lui Pegula, este un om de afaceri miliardar care și-a câștigat banii în afacerea de fracking înainte de a vinde cea mai mare parte a companiei sale de petrol și gaze East Resources cu peste 5 miliarde de dolari. 

Citeste si:  Bianca Andreescu va juca Openul de la Strasbourg

Terry a fondat compania în 1983 cu un împrumut de 7500 de dolari înainte de a o transforma într-o sumă de miliarde – o creștere meteorică pe care Jessica o emulează în sensul tenisului la Melbourne Park, luna aceasta. În 2014, Terry a depășit pe pretendenții rivali Donald Trump și Bon Jovi să cumpere franciza NFL, Buffalo Bills, pentru 1,4 miliarde USD – la trei ani după ce și-a asigurat Buffalo Sabres, din NHL, pentru 189 milioane USD.

Jessica Pegula, care nu este favorită, câștigă rapid atenția lumii tenisului, alergând în sferturile de finală, în timpul căreia a scos de două ori campioana Australian Open, Victoria Azarenka, fosta campioană a US Open, Sam Stosur, și Kristina Mladenovic, înaintea victoriei ei asupra lui Svitolina.

 

  1. […] programat pentru luni dimineața, de la ora 2, și este primul meci dintre românca noastră și miliardara Jessica Pegula, favorita trei a turneului. Este a doua oportunitate pentru Jaqueline de a ajunge în turul secund […]

    Reply
  2. […] cum a aflat, Jessica Pegula a scris: „La câteva zile după ce am ajuns acasă, am primit un telefon în jurul miezului […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte