Handbal: Kiril Lazarov a fost numit antrenor al Macedoniei

kiril lazarov

Jucătorul lui Nantes și al selecționatei Macedoniei, emblematicul Kiril Lazarov (40 de ani), a fost numit, sâmbătă, antrenor al țării sale. El va fi inițial jucător-antrenor.

El este deja golgheterul din istoria Ligii Campionilor, cea a selecționatei Macedoniei sau chiar deținătorul recordului pentru goluri la o singură Cupă Mondială (92 în 2009). Kiril Lazarov scrie de sâmbătă o nouă pagină în istoria sa incredibilă: jucătorul de la HBC Nantes, în vârstă de 40 de ani, a fost numit … antrenor al țării sale, numit în unanimitate de membrii consiliului de administrație al federației macedonene.

„Aș dori să mulțumesc președintelui, domnul Mukaetov”, a declarat Kiril Lazarov, încă jucător (contractul său în Franța se încheie la sfârșitul sezonului) și care, prin urmare, va combina ambele meserii, la început.Fără să mă gândesc, am acceptat această nouă provocare. Nu am respins niciodată Macedonia. Este o mare responsabilitate, speranță pentru o cooperare pe termen lung și de succes. Sub conducerea mea, Macedonia va juca handbal rapid și modern. Dar asta nu poate fi schimbat peste noapte. În următoarele meciuri de calificare nu ne vom schimba prea mult în ceea ce privește jocul, pentru că nu avem timp pentru asta, dar credeți-mă, de la Campionatul European veți vedea o Macedonia jucând un handbal modern. ”

Citeste si:  Șoc din Spania: "Rafael Nadal se întâlnea în secret cu Shakira!"

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*