Cu situația Simonei Halep încă nerezolvată, Rune se pregătește să continue cu Patrick Mouratoglou

Holger Rune a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou odată ce Simona Halep a fost suspendată din tenis și va continua să facă acest lucru deocamdată.

Mouratoglou a fost antrenorul Simonei Halep pentru cea mai mare parte a anului 2022, dar de la suspendarea acesteia, francezul a început să lucreze cu Rune. L-a cunoscut de ani de zile, când Rune a venit prin academia lui de tenis și când a fost abordat cu posibilitatea, Mouratoglou a acceptat cu bucurie. A fost foarte fructuoasă în scurt timp, deoarece a reușit să-l ajute cu un trofeu ATP 1000 la Paris. Rune l-a învins pe Djokovic în finală.

Citeste si:  Simona Halep: ”Serena Williams trebuia să fie favorita unu pe tabloul de la Indian Wells”

A fost întrebat despre asta în timp ce se afla în Montpellier pentru evenimentul ATP 250 de acolo și a confirmat: „Vom continua, da. Anul trecut a fost evident grozav. Și anul acesta a fost foarte bun. Și e frumos să-l am lângă mine. Ne petrecem foarte bine împreună, împreună cu Lars (Christensen) și mama mea. Întreaga echipă se îmbunătățește, toată lumea este deschisă și sunt fericit cum mi-am construit echipa.”