Un nou hotel pentru carantina jucătorilor la Australian Open

Organizatorii Australian Open sunt în căutarea unei noi adrese pentru ca jucătorii să fie în carantină înainte de turneu, care va începe pe 8 februarie. Vecinii hotelului selectat inițial amenințau cu procedurile legale.

Cu zece zile înainte de sosirea primilor participanți la Australian Open (8-21 februarie), deoarece jucătorii își fac griji că nu primesc informații despre aranjamentele de călătorie, organizatorii sunt în căutarea unui hotel pentru ca aceștia să își facă carantina de 14 zile.
Proprietarii de apartamente învecinate cu prima adresă stabilită au amenințat că vor depune o plângere, temându-se pentru sănătatea lor și susținând că nu au fost consultați.
La întrebarea presei, ministrul poliției de stat din Victoria, Lisa Neville, a declarat marți că a fost rezervat un alt hotel care va fi „confirmat astăzi (marți) sau mâine”.
Melbourne, capitala statului Victoria, a fost epicentrul celui de-al doilea val al Covid-19 din Australia și au fost detectate marți patru cazuri noi, inclusiv în unul din hotelurile rezervate carantinei din călătorii internaționali.
Citeste si:  Cazorla va absenta trei luni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte