A murit legendarul antrenor de tenis Bob Brett

bob brett

Fost antrenor, printre alții, al lui Boris Becker și Goran Ivanisevic, australianul Bob Brett a murit la 67 de ani de cancer.

La jumătatea lunii octombrie, o postare pe Facebook publicată de una dintre rudele sale, fostul jucător sud-african Johan Kriek (dublu câștigător al Australian Open în 1981 și 1982), a dezvăluit că Bob Brett, suferind de cancer, avea doar două luni de trăit. Antrenorul australian în vârstă de 67 de ani a murit aproape de familia sa, am aflat noaptea trecută.

Renumit antrenor, și-a început cariera de antrenor sub conducerea lui Harry Hopman în 1974, pentru care a lucrat timp de cinci ani înainte de a deveni mentorul multor mari jucători, printre care Boris Becker (din 1987 până în 1991), Goran Ivanisevic (91-95), Mario Ancic, Andreï Medvedev sau chiar Nicolas Kiefer și mai nou Marin Cilic.

Citeste si:  Giroud s-a transferat la Chelsea

Strălucitor și de o curtoazie rară, Bob Brett vorbea în multe limbi, în special într-o franceză impecabilă, cu mult înainte de a-și da numele primei academii de tenis create de Patrick Mouratoglou, în 1996, Echipa de Elită Bob Brett, cu sediul în Montreuil-sous-Bois, în regiunea Paris.

„Sunt extrem de întristat de dispariția lui Bob Brett, cu care am lucrat șase ani și care m-a învățat atât de mult la începutul carierei mele de antrenor”, ​​a declarat antrenorul Serenei Williams pe Twitter.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*