Ultimele trenduri în echipamente profesionale pentru sporturile de contact

La box și arte marțiale, învățarea tehnicilor corecte și perseverența sunt esențiale pentru a deveni cel mai bun. Însă utilizarea unor echipamente de cea mai bună calitate este la fel de importantă pentru a realiza progrese, indiferent de nivelul tău de pregătire. Mai jos, am selectat cele mai noi trenduri în materie de echipamente pentru practicanții de box și arte marțiale:

Domină cu mănușile de box Knockout PRO SPARRING 2.0

Mănușile de box Knockout Pro Sparring 2.0 reprezintă inovația de care ai nevoie pentru a atinge nivelul maxim de potențial. Realizate dintr-o piele naturală de vacă de înaltă calitate, fac diferența în cadrul antrenamentelor intense, dar și în ring. Sistemul de prindere cu scai asigură o susținere fermă a acestora pe încheieturile mâinilor.

În plus, spuma stratificată (3 straturi) garantează o absorbție optimă a șocurilor, atunci când aplici diferite serii de lovituri. Te bucuri de confortul termic de care ai nevoie, deoarece modelul Knockout Pro Sparring 2.0 este prevăzut cu găuri de ventilație eficiente. În plus, căptușeala antimicrobiană contribuie la menținerea unui nivel ridicat de igienă.

Monitorizează performanța cu modelul Smart Boxing Gloves 2.0

Pentru a te antrena mult mai eficient, utilizează mănușile de box inteligente Knockout Smart 2.0. Datorită senzorilor ușori și rezistenți cu care acestea sunt echipate, monitorizezi și analizezi în timp real parametri de interes pentru tine, precum viteza, forța, cadența loviturilor sau numărul de lovituri.

Sunt confecționate din piele naturală premium, pentru a garanta confort sporit și durabilitate. În plus, materialul textil Dry-Cool oferă o ventilație optimă la nivelul palmelor, iar stratul de spumă IMF cu o densitate ridicată reduce riscul de producere a leziunilor. Mai mult decât atât, sistemul de fixare pe bază de scai asigură o mai bună stabilitate pe mâini.

Alege să te antrenezi #SMART cu aceste mănuși de box inteligente. Senzorii acestora cântăresc doar 6 grame, fiind rezistenți la apă și șocuri de natură mecanică. Pot funcționa fără probleme când sunt expuși la temperaturi cuprinse între -15°C până la +50°C și oferă până la 6 ore de utilizare continuă.

Pe aplicația de mobile dedicată, configurezi apoi profilul cu înălțimea, greutatea și vârsta. Selectezi modul ”Quick Start” pentru antrenamentul liber, sau ”Round Mode”, pentru a optimiza numărul de runde, durata și pauzele.

Citeste si:  Messi va fi tata pentru a treia oara

Fii mai bun la fiecare antrenament cu tibierele Knockout Punisher 2.0

Regândește modul în care te antrenezi și atinge noi niveluri ale performanței, cu ajutorul acestor tibiere de ultimă generație. Modelul Knockout PUNISHER 2.0 asigură protecție absolută pentru tibie, gleznă și laba piciorului. Datorită spumei cu o densitate medie, aceste tibiere pentru antrenament se mulează perfect, la fel ca o armură.

Pentru că au o formă concavă și un sistem de prindere cu buclă și benzi elastice, rămân fixate foarte bine pe aceeași poziție, fără a exista riscul de a expune părțile piciorului la lovituri puternice, ca urmare a deplasării acestora. Sunt realizate dintr-un material durabil (piele vegană), ce asigură un nivel optim al ventilației, dar și mobilitatea pe care ți-o dorești.

Include în echipament coarda pentru sărituri inteligentă Knockout PRO

Coarda pentru sărituri inteligentă Knockout PRO te ajută ți depășești limitele! Cu ajutorul său, monitorizezi în timp real numărul de sărituri și frecvența acestora, viteza cu care sari, caloriile arse, bătăile inimii, durata unei sesiuni și alți parametri importanți pentru evaluarea progresului tău.

Senzorii magnetici de înaltă precizie, încorporați în mânerele cin ABS non-toxic ale corzii, transmit datele colectate pe aplicația dedicată, disponibilă pe orice telefon cu iOS sau Android. Tot la nivelul mânerelor se află difuzoare ce emit semnale audio, atunci când ai atins obiectivul propus, sau la finalul unei runde.

Ai acces la 3 moduri de antrenament diferite: Sărituri Libere, Sărituri pe TimpSărituri pe număr. Datorită LED-urilor, utilizezi coarda pentru sărituri inteligentă și pe timp de noapte. Încărcarea acesteia se realizează prin portul USB de la nivelul mânerului. Odată încărcată, poate fi utilizată până la 20 de ore încontinuu, datorită bateriei performante LongLife Lithium.

Descoperă și alte echipamente profesionale pentru box și arte martiale, citește cu atenție informații utile despre caracteristicile tehnice și beneficiile pe care le oferă, apoi comanda online din oferta Knockout Store cele mai bune soluții pentru tine!