Tom Brady va decide dacă va continua să joace „după ce va petrece timp cu familia sa”

Tom Brady

Eliminat în semifinalele conferinței cu Tampa Bay în timpul play-off-urilor NFL, Tom Brady a vorbit despre viitorul său în podcastul său Let’s go! Luni. Quarterback-ul de 44 de ani vrea să petreacă timp cu familia sa înainte de a-și face decizia cunoscută.

„Cea mai mare diferență acum că sunt mai mare este că am copii și îmi pasă foarte mult de ei. Au fost cei mai mari susținători ai mei, ca și soția mea (modelul Gisele Bündchen). Îi doare să mă vadă lovit pe teren. […] Voi petrece mult timp cu ei și voi decide ce voi face ”, a spus Brady, câștigător de șapte ori de Super Bowl, un record NFL all-time.

Citeste si:  7 dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri ale marilor favoriți din istoria recentă a tenisului

Pentru al 22-lea sezon (20 cu New England, 2 cu Tampa Bay), fundașul i-a adus pe Buccaneers pe locul doi în Conferința NFC, cu 13 victorii. Tom Brady a terminat chiar pe locul 1 în NFL în pase finalizate (485) și touchdown-uri aruncate (43). Statistici care fac din QB un candidat la titlul de MVP al sezonului regulat, alături de Aaron Rodgers (QB, Green Bay) sau Jonathan Taylor (running back, Indianapolis).