Tenis: Următoarea ediţie a turneului de la Miami va avea loc în martie 2021

Organizatorii turneului Miami Open au informat că viitoarea ediţie va avea loc începând cu 22 martie 2021 pe arena Hard Rock, anunţ care confirmă anularea ediţiei din acest an, relatează EFE.

Directorul turneului, James Black, a precizat într-un videoclip că Miami Open va reveni în ”noua sa casă” din 2021, referindu-se la faptul că în 2019 s-a renunţat la sediul său tradiţional din Key Biscayne (1987-2018) pentru arena Hard Rock, aflată la 24 km nord de Miami.

Miami Open 2021 se va derula între 22 martie şi 4 aprilie, iar organizatorii au precizat că arena Hard Rock va fi ”prima facilitate publică” care va primi acreditarea pentru curăţarea, dezinfecţia şi prevenţia bolilor infecţioase din partea Consiliului consultativ global al riscurilor biologice (GBAC).

Citeste si:  Irina Bara şi Andreea Mitu au pierdut finala de dublu la Maribor

Pe 12 martie, primarul din Miami, Carlos Gimenez, a suspendat întrunirile în grupuri mari, inclusiv turneul de tenis (25 martie-5 aprilie), ca măsură de precauţie împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus.

De atunci, comitatul Miami-Dade a fost printre cele mai afectate de noul coronavirus, cu aproape 47.000 de cazuri confirmate până marţi.

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*