Box: Meciul pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria uşoară va avea loc în septembrie

Box: Meciul pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria uşoară va avea loc în septembrie

Meciul pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria uşoară, între ucraineanul Vasili Lomacenko, campion olimpic în 2008 şi 2012, şi honduriano-americanul Teofimo Lopez, va avea loc în luna septembrie, a anunţat cunoscutul promotor de box Bob Arum, citat de agenţia EFE.

„Niciunul dintre cei doi nu doreşte un meci interimar, aşa că intenţionăm să organizăm lupta în septembrie, cu sau fără public”, a declarat Bob Arum.

Lomacenko (32 ani), deţinătorul centurilor cu diamante ale versiunilor WBC, WBA şi WBO, are în palmares 14 victorii (10 înainte de limită) şi o singură înfrângere, suferită în 2014, la un an după ce a devenit pugilist profesionist. El a luptat ultima oară pe 31 august 2019, când l-a învins la puncte, după 12 reprize, pe englezul Luke Campbell, la Londra.

Citeste si:  Nolito declara forfait cu Liverpool

Lopez, cu 10 ani mai tânăr decât viitorul său adversar, a cucerit titlul mondial al versiunii IBF după ce l-a învins prin KO în repriza a doua pe ghanezul Richard Commey, pe 14 decembrie, la arena Madison Square Garden din New York.

Americanul de origine honduriană, a precizat că obiectivul său este să-l învingă pe Lomacenko înainte de a urca în categorie.
AGERPERS

Leave a Reply

Your email address will not be published.