Un jucător de la Watford și doi angajați ai clubului au fost testați pozitiv cu coronavirus

coronavirus

Premier League a confirmat șase cazuri pozitive la trei cluburi; Burnley a anunțat că asistentul de manager, Ian Woan, a dat rezultate pozitive la testul covid-19.

Un jucător de la Watford și doi membri ai personalului au fost printre șase teste pozitive pentru coronavirus în primul tur al testelor din Premier League.

Clubul a confirmat vestea târziu, marți seară, după ce Burnley a anunțat anterior că asistentul manager Ian Woan a fost dat pozitiv duminică.

Premier League a anunțat marți că șase cazuri pozitive de coronavirus în trei cluburi au fost confirmate după ce au fost efectuate 748 de teste inițiale pe jucători și personal care nu joacă.

Cluburile din Premier League au avut voie să înceapă antrenamentele fără contact, testele de două ori pe săptămână urmând să fie efectuate în jurul sesiunilor de antrenament, în încercarea de a evita răspândirea virusului.

Citeste si:  Fotbal feminin: Olympique Lyon a cucerit pentru a cincea oară consecutiv Liga Campionilor

Cu toate acestea, căpitanul lui Watford, Troy Deeney, a declarat marți dimineață că nu va reveni la antrenament săptămâna aceasta, pe fondul preocupărilor pentru sănătatea fiului său.

Burnley a spus că asistentul lui Sean Dyche, Woan, este în prezent „asimptomatic” și va urma acum cerințele din Premier League, prin auto-izolare timp de șapte zile, în vederea testării din nou, luni.

Anunțul Premier League, marți mai devreme, a arătat că cele șase teste pozitive au fost la trei cluburi, dar nu au dezvăluit din ce echipe proveneau cazurile.

Până la 50 de persoane din fiecare club vor fi testate în fiecare rundă, de două ori pe săptămână, după o solicitare a cluburilor, ceea ce înseamnă că până la 2.000 de rezultate de testare pe săptămână vor fi furnizate în Premier League.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*