Steven Gerrard refuză postul de manager la MK Dons și își pune ghetele ”in cui”!

Steven Gerrard refuză postul de manager la MK Dons și își pune ghetele ”in cui”!

Fostul căpitan al echipei engleze Liverpool, Steven Gerrard, a anunțat că este prea devreme să preia clubul MK Dons, după demiterea lui Karl Robinson.

De o săptămână ziarele de sport din Anglia anunțau contactul pe care Steven Gerrard l-a avut cu directorul sportiv al clubului din League One, Pete Winkelman în vederea preluării postului de manager.

Mijlocașul de 36 de ani a părăsit echipa din MLS LA Galaxy și a revenit în Anglia dar a declarat că ”este o provocare pentru orice manager dar este prea devreme pentru mine să încep meseria de manager”.

Citeste si:  NBA:Probleme cardiace pentru Frye

Legendarul internațional a anunțat totuși că s-a hotărât să se retragă din activitatea de jucător profesionist după ce a reziliat contractul cu gruparea LA Galaxy.

”Sunt mândru că am jucat peste 700 de meciuri pentru Liverpool, multe dintre ele ca și căpitan, sunt bucuros că am avut o contribuție la readucerea prestigiului pe Anfield, în special îmi amintesc de fabuloasa noapte de la Istanbul”.

Pentru echipa Angliei, Steve G a jucat în 114 partide și a marcat 21 de goluri iar pentru Liverpool a jucat 710 meciuri și acâștigat 8 trofee majore.

  1. Pacat, eu cred ca ar mai fi putut juca vreo doi-trei ani.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte