Steven Gerrard refuză postul de manager la MK Dons și își pune ghetele ”in cui”!

Fostul căpitan al echipei engleze Liverpool, Steven Gerrard, a anunțat că este prea devreme să preia clubul MK Dons, după demiterea lui Karl Robinson.

De o săptămână ziarele de sport din Anglia anunțau contactul pe care Steven Gerrard l-a avut cu directorul sportiv al clubului din League One, Pete Winkelman în vederea preluării postului de manager.

Mijlocașul de 36 de ani a părăsit echipa din MLS LA Galaxy și a revenit în Anglia dar a declarat că ”este o provocare pentru orice manager dar este prea devreme pentru mine să încep meseria de manager”.

Citeste si:  Fanii statisticilor dau un meci de trei seturi pentru finala Barty-Andreescu

Legendarul internațional a anunțat totuși că s-a hotărât să se retragă din activitatea de jucător profesionist după ce a reziliat contractul cu gruparea LA Galaxy.

”Sunt mândru că am jucat peste 700 de meciuri pentru Liverpool, multe dintre ele ca și căpitan, sunt bucuros că am avut o contribuție la readucerea prestigiului pe Anfield, în special îmi amintesc de fabuloasa noapte de la Istanbul”.

Pentru echipa Angliei, Steve G a jucat în 114 partide și a marcat 21 de goluri iar pentru Liverpool a jucat 710 meciuri și acâștigat 8 trofee majore.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*