Spectatorii pot reveni în tribune la cursele din IndyCar începând cu 17 iulie

FILE PHOTO: Jun 8, 2019; Fort Worth, TX, USA; Team Penske driver Will Power (12) of Australia races during the DXC Technology 600 at Texas Motor Speedway. Mandatory Credit: Shanna Lockwood-USA TODAY Sports/File Photo

Organizatorii campionatului automobilistic american IndyCar a anunţat joi că un număr limitat de bilete va fi disponibil pentru fani începând cu cursa dublă programată în zilele de 17 şi 18 iulie pe circuitul din Iowa, relatează Reuters.

După aproape trei luni de pauză forţată din cauza noului coronavirus, IndyCar a început sezonul pe 6 iunie cu o cursă fără spectatori pe Texas Motor Speedway, câştigată de neozeelandezul Scott Dixon.

Indy Car nu a precizat numărul biletelor care vor fi scoase la vânzare, dar presa americană a estimat numărul lor la maximum 5.000 sau 6.000.

Înainte de intrarea în parcările circuitului, fanii vor fi supuşi unor monitorizări ale temperaturii şi doar personalul esenţial va avea acces pe pistă. În tribune se va respecta distanţarea socială, de minimum 2 metri între spectatori.

Citeste si:  Monica Niculescu a pierdut finala de la WTA Hobart

Următoarele curse din programul IndyCar au loc pe 4 iulie, la Indianapolis Motor Speedway, şi dubla Grand Prix at Road America în zilele de 11 şi 12 iulie. La Indianapolis, accesul spectatorilor nu este permis, iar în privinţa dublei Road America nu s-a luat încă o decizie.

NASCAR, o altă competiţie americană, a permis accesul spectatorilor, în număr de maximum 1.000, la cursa Homestead-Miami Speedway din weekend-ul trecut.

Dar, la cursa Bristol Motor Speedway din 15 iulie, NASCAR va permite vânzarea a 30.000 de bilete.

AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*