Soția lui Angel Di Maria acordă un interviu exploziv despre timpul lor petrecut la Manchester

Când Manchester United a semnat cu Angel di Maria pentru un record britanic de 59,7 milioane de lire sterline, toată lumea a crezut că tocmai este transferul anului.

A îmbrăcat tricoul nr.7 și a arat terenul, câștigând titlul de jucătorul lunii în septembrie, arătându-și clasa, în ciuda unei înfrângeri cu 5-3 la Leicester,în  campania 2014/15.

Dar lucrurile au început să nu funcționeze pentru argentinian și el a părăsit clubul după doar un sezon, cu patru goluri în 32 de apariții. El a înregistrat 12 assist în acea perioadă, dar Di Maria este în mare parte considerat un bluff foarte scump în rândul fanilor United.

Dar cum poate un jucător cu un talent atât de incredibil să nu reușească să impresioneze la un astfel de club legendar ca Manchester United?

Ei bine, în conformitate cu soția lui, ei nu au fost exact ca la locul lor în  Manchester, dealtfel chiar urau acest loc.

Soția lui Di Maria, Jorgelina Cardoso, a acordat un interviu incredibil despre părerile sale privind acest oraș.

„Îmi amintesc că Angel a venit și a spus că a intrat o ofertă de la Manchester United. Poate vom fi puțin mai siguri din punct de vedere financiar …”, a spus ea pentru Los Angeles de la Manana.

Citeste si:  Ndidi s-a transferat la Leicester

„Am luptat pentru asta. I-am spus, e o șansă, că poate merge singur”. Nu, hai. Hai să mergem „, a răspuns el.

„Au fost mulți bani implicați și, ulterior, spaniolii ne-au sunat pentru a strânge bani. Și aveau dreptate! Dacă lucrați pentru o companie, iar concurența vine și vă oferă să vă plătească dublu, îi luați!”

Femeile sunt toate slabe, primitive și … ciudate. Mergi pe stradă și nu știi dacă te vor ucide sau ce. Mâncarea este dezgustătoare. Toate fetele sunt tunate și super machiate, perfect aranjate și eu sunt cu părul într-un coc și fără machiaj.

„Nu am vrut să merg la Manchester, deoarece în acel moment, am fost prietenă cu Gianinna Maradona, care era căsătorită cu atacantul lui Manchester City, Sergio Aguero, și am zburat de la Madrid la casa sa din Manchester pentru a vizita orașul, când Angel a avut câteva zile libere. „A fost oribil! Totul a fost oribil. Am mers la casa lor și am fost cu„ ne vedem mai târziu, suntem plecați de aici „. Când am plecat, i-am spus:„ mergi în orice țară – cu excepția Anglia’.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*