Botafogo i-a făcut o ofertă olandezului Arjen Robben, retras din activitate

Botafogo i-a făcut o ofertă olandezului Arjen Robben, retras din activitate

Clubul brazilian de fotbal Botafogo Rio de Janeiro l-a abordat pe fostul internaţional olandez Arjen Robben în legătură cu posibilitatea ca acesta să revină în activitate şi să joace pentru echipa carioca, relatează Xinhua.

Un director al clubului, Ricardo Rotenberg, a dezvăluit marţi că a avut un contact cu fostul jucător al echipei Bayern Munchen pentru a vedea dacă Robben este dispus să vină la Botafogo.

”Există un risc, deoarece e ieşit din joc de ceva timp. Dar am întrebat, iar el mi-a răspuns. S-a arătat bucuros de interesul nostru”, a relatat Rotenberg pentru Globo Esporte.

Încercarea clubului Botafogo de a-l convinge pe Robben vine la patru luni după ce l-a transferat pe fotbalistul japonez Keisuke Honda. Dubla campioană a Braziliei a tratat în ultimele săptămâni şi cu ivorianul Yaya Toure sau cu nigerianul John Obi Mikel, ambii cu cariere reuşite în Premier League.

Citeste si:  UEFA a respins apelul clubului Glasgow Rangers împotriva suspendării lui Kemar Roofe

Rotenburg a precizat că pe lângă discuţia sa cu Robben, agentul Marcos Leite, originar din Rio, i-a contactat pe reprezentanţii fostului fotbalist în vârstă de 36 de ani pentru a vedea dacă e posibil ca acesta să semneze.

”M-a ajutat. Va fi dificil. Pe lângă faptul că Robben nu a mai jucat de mai mult timp, el ar putea câştiga de patru ori mai mult la un alt club”, a mai spus Rotenberg.

Rotenberg a confirmat şi interesul lui Botafogo pentru doi foşti fundaşi ai clubului Manchester United, brazilienii Rafael şi Fabio da Silva, care joacă acum în Franţa. Gemenii, care evoluează la Lyon, respectiv Nantes, şi-au exprimat dorinţa de a se alătura clubului pe care l-au susţinut din copilărie după ce contractele lor vor expira în iunie 2021.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte