Serena Williams, Naomi Osaka și Maria Sharapova vor juca un turneu virtual

Serena Williams, Naomi Osaka, Maria Sharapova și alți jucători vor participa duminică la un turneu virtual, care va fi transmis pe Facebook Gaming.

Duminica viitoare va avea loc „Stay at Home Slam”, turneu virtual, care va fi transmis de platforma Facebook Gaming și care va fi vizibil și pe pagina de Facebook a companiei IMG, care va coordona competiția.

Opt echipe de doi jucători vor concura în jocul Mario Tennis Aces pe Nintendo Switch.

Particularitatea acestor echipe: vor fi compuse dintr-un jucător de tenis profesionist și o altă personalitate, din lumea divertismentului, a muzicii … sau chiar a sportului, de când doi jucători de fotbal american, de când Ryan Tannehill (Tennessee) și DeAndre Hopkins (Arizona) și-au anunțat disponibilitatea de a participa.

Printre jucătorii de tenis implicați îi regăsim pe Kei Nishikori, Kevin Anderson, Serena Williams, Naomi Osaka și chiar Maria Sharapova.

Citeste si:  Stadionul lui Bastia a fost suspendat

Fiecare echipă va primi 25.000 de dolari, care vor fi donați unei organizații de caritate la alegere. Câștigătorul turneului va câștiga un milion de dolari, care va fi din nou donat unei organizații de caritate. Comentariile turneului vor fi oferite de John McEnroe și YouTuber Justine „iJustine” Ezarik.

Cele opt echipe încrise:

Serena Williams și Gigi Hadid (top-model)
Naomi Osaka și Hailey Bieber (top-model)
Venus Williams și DeAndre Hopkins (jucător de fotbal american)
Maria Sharapova și Karlie Kloss (top-model)
Kei Nishikori și Steve Aoki (DJ)
Madison Keys and Seal (compozitor)
Taylor Fritz și Addison Rae (personalitatea Tik Tok)
Kevin Anderson și Ryan Tannehill (jucător de fotbal american)

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*