Dominic Thiem acceptă wildcard la Estoril

dominic thiem

Fostul nr. 3 mondial Dominic Thiem a acceptat un wildcard la Estoril Open, au anunțat marți organizatorii turneului. Thiem, aflat acum pe locul 51 în lume, urmează să-și facă debutul pe terenurile de zgură din Estoril, deoarece nu are apariții anterioare la turneu.

Thiem, de două ori finalist la French Open, tocmai s-a întors dintr-o pauză lungă de accidentare, după ce a fost absent timp de 10 luni, Thiem și-a revenit la sfârșitul lunii martie la Marbella Challenger. Thiem era programat să joace la Marrakech săptămâna trecută și la Monte Carlo săptămâna aceasta, dar un test COVID-19 pozitiv i-a stricat planurile.

Citeste si:  Doi români bat la porțile Romei

Joia trecută, Thiem a fost în sfârșit negativ testat pentru COVID-19 și i s-a permis să iasă din carantină. Din păcate, Thiem nu a avut prea mult timp să se pregătească pentru Monte Carlo, așa că s-a retras din turneu.

„Hei băieți! Sper că sunteți bine cu toții! O scurtă actualizare: în sfârșit sunt negativ și mă simt mult mai bine”, a anunțat Thiem pe Twitter. „Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre! Apreciez foarte mult!”.