Formula 1: Grand Prix-ul Ungariei este luat în calcul fără spectatori

Formula 1: Grand Prix-ul Ungariei este luat în calcul fără spectatori

Organizatorii Marelui Premiu al Ungariei au declarat că, cursa, va trebui să se desfășoare fără spectatori anul acesta, ca urmare a crizei coronavirusului.

Guvernul țării a anunțat joi interzicerea tuturor adunărilor de peste 500 de persoane până la 15 august.

Organizatorii au spus că au „urmărit toate modalitățile posibile” de a pune în scenă evenimentul cu fanii, dar acest lucru „nu mai este posibil”.

Ei au adăugat: „Este evident acum că orice cursă de F1 din Ungaria poate fi organizată doar în spatele ușilor închise”.

Declarația spune că organizarea unei curse fără spectatori nu a fost „un scenariu ideal [dar] credem că organizarea evenimentului în spatele ușilor închise – pe care fanii noștri îl pot urmări în continuare la televizor – este de preferat decât să nu fie deloc.

Citeste si:  Nuri Sahin și-a prelungit contractul cu Borussia Dortmund

„Mai mult, se va asigura, de asemenea, că o audiență globală de milioane poate să urmărească în continuare cursa care se desfășoară în Ungaria prin intermediul vastei acoperiri internaționale de difuzare a F1. Ca atare, continuăm colaborarea cu F1 pentru a încerca să găsim o modalitate de a face acest lucru posibil”.

Cursa a fost inițial programată pentru 2 august, dar calendarul F1 a fost aproape complet schimbat, deoarece șefii Formula 1 încearcă să modeleze sezonul și să se potrivească în suficiente curse pentru un campionat legitim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte