Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, face apel la jucătorii săi să renunțe la social media

La fel ca Thierry Henry, antrenorul leilor și-a invitat jucătorii să părăsească platformele sociale pentru a se îndepărta de comentariile negative și de influența lor proastă.

Ce se întâmplă dacă alegerea lui Thierry Henry de a părăsi rețelele sociale pentru a denunța agresiunea în jurul rasismului și hărțuirii ar fi începutul unei mișcări? Este în orice caz voința managerului Angliei, Gareth Southgate, care își îndeamnă jucătorii să își închidă conturile, cu scopul de a urma exemplul fostului antrenor al lui Monaco. El consideră că comentariile și abuzurile negative pe aceste platforme au o influență negativă, în grupul său și nu numai.

„Dacă ar fi să vorbești cu toți antrenorii din întreaga țară, una dintre cele mai mari preocupări ale lor este că jucătorii derulează telefoanele lor din vestiare după un joc, când pot fi vulnerabili în acel moment. Sunt obosiți și foarte obosiți. Ce mesaje iau atunci? „, A justificat antrenorul Angliei, a cărui selecție a început calificarea la Cupa Mondială 2022 în cel mai bun mod posibil, câștigând cu 5-0 împotriva San Marino și 2-0 în Albania.

Citeste si:  Se știu adversarele echipelor românești în cupele europene

Când a fost promovat în fruntea echipei Angliei sub 21 în 2013, antrenorul de 50 de ani era deja îngrijorat de această problemă și nu a ezitat să ia o decizie radicală, așa cum a explicat în conferința de presă: „La adunări, încerc să mă deconectez de la toate mediile externe. Desigur, nu este grozav să urmărești ce se întâmplă în lume. Dar lumea este un loc mai fericit dacă nu sunt atins de această negativitate ”.

Am încercat întotdeauna să răspund la toate întrebările din ultimii cinci ani. Au fost abordate mai multe subiecte și poate unele subiecte care ne-au ajutat să rezolvăm unele probleme. Îi încurajez pe toți jucătorii să aibă propria lor opinie, este posibil să avem opinii diferite în anumite domenii. Dar suntem adulți și este bine să avem propria părere „.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*