Leo Borg: Oamenii încep să mă judece după tenis, nu după tatăl meu

leo borg

Este lăudabil dacă suedezul Leo Borg a reușit să ajungă la sfârșitul unui singur interviu fără ca subiectul tatălui său să fie ridicat într-o anumită aură.

Dar când iei urmele unui campion de 11 ori de Grand Slam, Bjorn Borg, probabil unul dintre cei mai buni jucători care au luat vreodată o rachetă în mână, va exista un control și cu siguranță a existat asupra tânărului jucător.

Când lui Borg Jr. i s-a înmânat un wild card pentru a se califica la Campionatele de Juniori din 2019 de la Wimbledon, vechiul teren al tatălui său după ce a câștigat cinci titluri de Grand Slam, el a devenit centrul unei furtuni media.

De înțeles, mai ales că avea doar 15 ani la acea vreme, Borg a fost precaut să spună prea multe, în cele din urmă, el a vorbit destul de rezonabil blocând comparațiile și doar concentrându-se doar asupra sa.
Peste doi ani lucrurile stau puțin diferit. Întrebările și lecțiile de istorie rămân, dar Borg pare mai ușor abordabil în legătură cu subiectul tatălui său, în mare parte pentru că tenisul său începe să vorbească.
Luna trecută, adolescentul a revendicat cel mai mare titlu de juniori din cariera sa la Porto Alegre în Brazilia, în timp ce promite că vor exista momente interesante în săptămânile următoare, cu un potențial debut în ATP.
„Ajung acolo și oamenii mă judecă mai mult pentru tenisul meu și nu se concentrează pur și simplu pe mine ca fiul lui Bjorn Borg”, a spus Borg pentru itftennis.com.
„Am jucat fotbal până la 11 sau 12 ani și mi-a plăcut foarte mult, dar apoi am decis să joc tenis deoarece mi s-a părut bine și am simțit că am un viitor mare, pentru că mă simt din ce în ce mai bine”, a adăugat el.
„Simțeam doar că vreau tenis din ce în ce mai mult și, având în vedere că tatăl meu a jucat tenis, știam că pot primi ajutor de la el, așa că am decis să merg cu el.” Lacrimile și îngrijorările lui Bjorn și Patricia s-au transformat în zâmbete în multe ocazii, de curând, când cei doi au fost la fața locului pentru a asista la succesul fiului lor la Porto Alegre.
Citeste si:  Irina Begu participă la turneul WTA Charleston

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*