S-au stabilit finalele conferințelor în NFL

S-au stabilit finalele conferințelor în NFL

În acest weekend au avut loc finalele celor patru divizii din NFL, câștigătorii ajungând în finalele celor două conferințe, ultimul pas înaintea SuperBowl-ului ce are loc pe 7 februarie.

În primul meci, Green Bay Packers a trecut ușor de Los Angeles Rams, cu scorul de 32-18, quarterback-ul Aaron Rodgers, 37 de ani, făcând diferența prin pasele sale sigure.

Buffalo Bills a trecut de Baltimore Ravens, pe terenul propriu, într-un meci presărat cu greșeli în atac, în care niciun quarterback nu s-a remarcat, scor 17-3. De remarcat că au fost patru ratări de field goal, de aceea și scorul mic al meciului.

Kansas City Chiefs a trecut de Cleveland Browns cu scorul de 22-17, Patrick Mahomes, ca și quarterback a avut un touchdown și o pasă de touchdown în timp ce Cleveland Browns și-au revenit după pauză cu două touchdown-uri dar insuficiente.

Citeste si:  Shaquem Griffin, primul jucător din NFL cu mâna amputată

Ultimul meci, cel al vedetelor, a fost cel spectaculos, unde s-au înfruntat cei mai bătrâni quarterbacks din NFL, Tom Brady (foto) de la Tampa Bay Buccaneers, 43 de ani, și Drew Brees de la New Orleans Saints, 42 de ani. Buccaneers a câștigat pe terenul adversarilor cu scorul de 30-20, într-un meci spectaculos.

Finalele celor două conferințe vor avea loc săptămâna viitoare, astfel:

Tampa Bay Buccaneers la Green Bay Packers, luni dimineața, 25 ianuarie, de la ora 5

Buffalo Bills la Kansas City Chiefs, luni seara, de la ora 21, 25 ianuarie, ora României

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.