S-au stabilit finalele conferințelor în NFL

În acest weekend au avut loc finalele celor patru divizii din NFL, câștigătorii ajungând în finalele celor două conferințe, ultimul pas înaintea SuperBowl-ului ce are loc pe 7 februarie.

În primul meci, Green Bay Packers a trecut ușor de Los Angeles Rams, cu scorul de 32-18, quarterback-ul Aaron Rodgers, 37 de ani, făcând diferența prin pasele sale sigure.

Buffalo Bills a trecut de Baltimore Ravens, pe terenul propriu, într-un meci presărat cu greșeli în atac, în care niciun quarterback nu s-a remarcat, scor 17-3. De remarcat că au fost patru ratări de field goal, de aceea și scorul mic al meciului.

Kansas City Chiefs a trecut de Cleveland Browns cu scorul de 22-17, Patrick Mahomes, ca și quarterback a avut un touchdown și o pasă de touchdown în timp ce Cleveland Browns și-au revenit după pauză cu două touchdown-uri dar insuficiente.

Citeste si:  Detroit Lions își păstrează quarterback-ul pentru încă cinci ani

Ultimul meci, cel al vedetelor, a fost cel spectaculos, unde s-au înfruntat cei mai bătrâni quarterbacks din NFL, Tom Brady (foto) de la Tampa Bay Buccaneers, 43 de ani, și Drew Brees de la New Orleans Saints, 42 de ani. Buccaneers a câștigat pe terenul adversarilor cu scorul de 30-20, într-un meci spectaculos.

Finalele celor două conferințe vor avea loc săptămâna viitoare, astfel:

Tampa Bay Buccaneers la Green Bay Packers, luni dimineața, 25 ianuarie, de la ora 5

Buffalo Bills la Kansas City Chiefs, luni seara, de la ora 21, 25 ianuarie, ora României

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*