Artistul francez DJ Snake va fi în spatele scenei de la marginea terenului, cu ocazia Super Bowl 2023

Super Bowl-ul din 2023 se apropie cu pași repezi, iar NFL sporește anunțurile în jurul evenimentului, inclusiv numirea echipei de arbitri și anunțul lui Chris Stapleton de a cânta imnul național american înainte de întâlnire.

Joia aceasta, liga americană a dezvăluit de această dată că artistul francez DJ Snake va concerta pe scenă, în direct, la marginea terenului, înainte de începerea celei de-a 57-a ediții a Super Bowl-ului.

Dacă organizarea din jurul evenimentului continuă să fie organizată de NFL, rămâne de cunoscut afișul evenimentului. Patru francize sunt încă în competiție și se vor lupta pentru un loc în finală,  duminică. San Francisco 49ers se va opune celor de la Philadelphia Eagles (22:00) iar Kansas City Chiefs din Cincinnati Bengals (01:30).

Citeste si:  Drumul echipelor spre Superbowl a ajuns in playoff

Strâns legat de lumea sportului și mai ales de Paris Saint-Germain, DJ-ul în vârstă de 36 de ani vine de obicei să urmărească meciul echipei sale favorite de la Parc des Princes. În iunie 2022, chiar a inaugurat revenirea concertelor pe stadionul parizian, cântând în fața a 63.000 de spectatori.