Rundele de calificare de la US Open nu vor fi deschise publicului

Biletele au fost puse în vânzare joi pentru ceea ce s-ar putea transforma în cel mai istoric US Open din istorie, odată cu revenirea fanilor și a misiunilor importante ale Novak Djokovic și Serena Williams. Dar pandemia și-a luat partea asupra evenimentului.

Conform surselor din tenis, popularul Arthur Ashe Kids Day, care se desfășoară anual sâmbăta înainte de începerea celor două săptămâni, a fost abandonat. În plus, fanilor nu li se va permite să participe la săptămâna calificărilor dinaintea evenimentului principal, care a devenit o atracție din ce în ce mai populară, deoarece a fost gratuită pentru public.

Interzicerea fanilor la calificări și eliminarea Ashe Day se datorează distanțării sociale încă în vigoare pentru a proteja jucătorii.

Citeste si:  Amauri se reintoarce la Parma

Odată ce începe tragerea principală, capacitatea maximă va reveni la Open. Acest lucru vine după ce Slam-ul din Queens din 2020 a fost jucat în fața unor tribune deprimant de goale.

O restricție minoră este că toți spectatorii trebuie să poarte măști ori de câte ori intră în interior. Cu toate acestea, o sursă a declarat că dacă acoperișul este închis pe stadionul Arthur Ashe sau pe stadionul Louis Armstrong, acesta va fi considerat în continuare o situație în aer liber din cauza circulației aerului de înaltă tehnologie.