Rundele de calificare de la US Open nu vor fi deschise publicului

Rundele de calificare de la US Open nu vor fi deschise publicului

Biletele au fost puse în vânzare joi pentru ceea ce s-ar putea transforma în cel mai istoric US Open din istorie, odată cu revenirea fanilor și a misiunilor importante ale Novak Djokovic și Serena Williams. Dar pandemia și-a luat partea asupra evenimentului.

Conform surselor din tenis, popularul Arthur Ashe Kids Day, care se desfășoară anual sâmbăta înainte de începerea celor două săptămâni, a fost abandonat. În plus, fanilor nu li se va permite să participe la săptămâna calificărilor dinaintea evenimentului principal, care a devenit o atracție din ce în ce mai populară, deoarece a fost gratuită pentru public.

Interzicerea fanilor la calificări și eliminarea Ashe Day se datorează distanțării sociale încă în vigoare pentru a proteja jucătorii.

Citeste si:  Juergen Klopp afirmă că a sosit momentul potrivit pentru reluarea Premier League

Odată ce începe tragerea principală, capacitatea maximă va reveni la Open. Acest lucru vine după ce Slam-ul din Queens din 2020 a fost jucat în fața unor tribune deprimant de goale.

O restricție minoră este că toți spectatorii trebuie să poarte măști ori de câte ori intră în interior. Cu toate acestea, o sursă a declarat că dacă acoperișul este închis pe stadionul Arthur Ashe sau pe stadionul Louis Armstrong, acesta va fi considerat în continuare o situație în aer liber din cauza circulației aerului de înaltă tehnologie.

 

Sari la bara de unelte