Formula 1: Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu echipa Mercedes (oficial)

Londra, 8 feb /Agerpres/ – Pilotul britanic Lewis Hamilton, campionul mondial en titre din Formula 1, şi-a prelungit cu un an contractul cu Mercedes, a anunţat luni constructorul german, pe site-ul său oficial.

„Echipa Mercedes-AMG Petronas F1 are plăcerea să anunţe că deţinătoarea titlului mondial al constructorilor din Formula 1 şi actualul campion mondial al piloţilor din F1 vor continua împreună în 2021. Echipa de uzină Mercedes şi Lewis au căzut de acord asupra unui noi contract, care asigură continuarea uneia dintre cele mai fructuoase colaborări din istoria acestui sport pentru al nouălea sezon consecutiv”, se precizează în comunicatul dat publicităţii de Mercedes

Citeste si:  Cristian, Bogdan și Bara și-au aflat adversarele la WTA Doha

„O parte semnificativă a noului acord se bazează pe angajamentul comun în favoarea unei mai mari diversităţi şi incluziuni în sportul automobilistic, care a fost luat anul trecut de Lewis şi Mercedes. Aceasta va lua forma unei fundaţii caritabile comune, care va avea misiunea de a susţine o mai mare diversitate şi o mai mare incluziune, sub toate formele sale, în sportul cu motor”, adaugă constructorul german.

Lewis Hamilton, care a împlinit luna trecută 36 de ani, concurează sub culorile Mercedes din 2013, iar în sezonul trecut a cucerit al şaptelea său titlu de campion mondial de Formula 1, egalând recordul legendarului pilot german Michael Schumacher.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*