Roma Media Day: Halep despre Sabalenka și camaraderie în turneu

simona halep

Campioanei de la Roma, de anul trecut,  i s-a cerut gândurile despre impresionantul titlu al Arynei Sabalenka, care a vut loc săptămâna trecută la Openul de la Mutua Madrid. Simona Halep conduce cu 3-2 în duelurile directe, dar s-a văzut în primul rând nivelul îmbunătățit al Sabalenka în semifinalele de la Stuttgart, unde Sabalenka a dominat cu 6-3, 6-2.

„Nu, nu este surprinzător”, a spus Halep. „Joacă minunat, un tenis din forță. Are încredere. De fapt, poate face multe și în Grand Slam, așa că se apropie de asta. A jucat finală la Stuttgart, deci nu este primul rezultat pe zgură. Deci, felicitări pentru ea, joacă foarte bine. Cred că este în sus cu încrederea. Nu am fost surprinsă și mă aștept de fapt la mai mult de la ea”.

Halep a fost, de asemenea, întrebată despre sentimentul tot mai mare de camaraderie din turneu. Ideea ei a fost simplă: după o pandemie globală, nimeni nu mai ia interacțiunea umană ca atare. „Cred că este firesc acum din cauza pandemiei, iar pandemia a schimbat multe lucruri în viața noastră, în opinia mea”, a spus Halep. „Suntem mai relaxați. Observăm cu adevărat că alte lucruri sunt mai importante decât un meci de tenis sau o victorie. Cred că ne place să împărtășim mai mult cu ceilalți și să ne apropiem puțin mai mult pentru că nu ne-am putut apropia din cauza acestui virus . ” (foto: Halep-Svitolina la Roma)

Citeste si:  Video: Alexander Zverev a fost exclus de la Mexican Open după ce a lovit scaunul de arbitru cu racheta

Simona Halep încearcă să facă prima sa finală de la câștigarea de la Roma, în toamna anului trecut. Ea spune că este mulțumită de nivelul general pe teren, dar are nevoie de meciuri pentru a-și întări instinctele de competiție.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*