Ioana Roșca: ”A fost un meci în care ne-am coordonat foarte bine”

ioana rosca

Campioana de la Roland Garros, la dublu junioare, din 2014, Ioana Roșca, a început sezonul 2021 reușind un titlu la specialitatea sa, proba de dublu, la ITF Grenoble, turneu de 25 de mii de dolari.

Red: Povestește-mi despre finala de la Grenoble

Ioana Roșca: Deci, finala a fost un meci în care ne-am coordonat foarte bine față de meciurile anterioare, am reușit să ne facem schemele de joc. Le-am dominat categoric în primul set pe adversare, de aici și scorul de 6-1. În setul secund au încercat și oponentele să fie mai agresive și jocul s-a mai strâns puțin dar probabil și pe un fond de relaxare din partea noastră.

Red: La simplu nu ai reușit să treci de calificări

I.R.: La simplu nu a fost ce m-am așteptat . După rezultatul de la Hamburg am crezut ca voi putea repeta acest lucru sau și mai bine, ca rezultat . Este adevărat ca jucatoarele au fost de nivel mai înalt și turneul mai greu . Dar am făcut două meciuri foarte bune , având și o victorie la o fată de top 300.

Citeste si:  Louis van Gaal şi-a dat demisia de la selecționata Olandei

Red: Cum a fost atmosfera la turneu, în noile condiții de pandemie?

I.R.: La turneu, destul de sec . Nu am avut posibilitate de a-mi lua mâncare , erau doar niște cutii care se pregăteau cu o zi înainte . Nu am avut voie să intru în bază decât cu o singură persoană . Nu sunt spectatori, este destul de trist.

Red: Care sunt planurile tale pe termen scurt?

I.R.: O sa merg la Poitiers, Franța, unde momentan sunt în calificări, și Manacor, Spania, in principiu, ambele sunt turnee de 25 mii de dolari. Depinde și de lista din Manacor, unde, datorită lipsei turneelor cu premii și pretenții mai mari, se prezintă și jucătoare de top 200.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*