Cine este soția lui Rafael Nadal, Xisca Perello?

xisca perello

Soția lui RAFAEL NADAL, Xisca Perello, nu este o persoană care să atragă atenția asupra presei

  Care este secretul lui Xisca și ce a spus ea despre faima ei ascunsă privirilor? Iată tot ce știm despre această  frumusețe, în timp ce partenerul ei încearcă să câștige Open-ul australian.

Xisca Perello – născută Maria Francisca Perello – este lucrătoare în asigurări și absolventă de mediul de afaceri. Ea lucrează ca director de proiect pentru Fundația Rafa Nadal, organizația caritabilă pe care Nadal a lansat-o cu aproape zece ani în urmă. Perechea ar fi început să se întâlnească în 2005, în ciuda faptului că se cunoșteau de câțiva ani înainte.

Întâlnindu-se de 14 ani, a fost o problemă de „în cele din urmă” când și-au jurat credință. Și-au anunțat logodna în ianuarie 2019, înainte de a se căsători în octombrie anul următor. Cuplul și-a spus jurământul în fața a aproximativ 350 de invitați la castelul La Fortaleza din Mallorca, insula nașterii sale. Printre invitați s-au numărat actorii Tom Hiddleston, Olivia Colman și Hug Laurie.

Are Rafael Nadal copii?

Rafael Nadal nu are copii, dar a spus că iubește ideea de a deveni tată. Cu toate acestea, el a sugerat că cel mai bine ar fi să aștepte până la sfârșitul carierei sale sportive pentru a-și putea dedica toată atenția copiilor săi.

El a comentat: „Mi-ar plăcea să am copii: băieți, fete … Sunt o persoană care iubește copiii și sunt un tip de familie. Dar, de asemenea, vă spun că realitatea este că anii continuă să treacă, aș dori să încep să fac toate acestea atunci când viața mea sportivă o determină.”

Citeste si:  Man United anulează amicalul cu Stoke după un test pozitiv covid

Nadal a adăugat că cariera sa sportivă a făcut dificil să se gândească până acum să aibă copii, spunând: „Cred că este vorba mai ales de îngrijirea copiilor. „Nu știu dacă călătorind pe tot parcursul anului și având copii, este ideal”.

De ce Xisca este adesea absentă la meciurile de tenis ale lui Nadal?

Într-unul dintre singurele sale interviuri, Xisca Perello a dezvăluit că alege să nu participe la majoritatea meciurilor de tenis ale lui Nadal în încercarea de a-și păstra relația. Ea a adăugat că este îngrijorată că ar perturba concentrarea partenerului său spaniol, dacă ar apărea la toate evenimentele.

Într-un interviu acordat pentru The Telegraph în 2011, Xisca a explicat: „Are nevoie de spațiul său atunci când concurează și doar ideea ca eu să stau în jur și să aștept nevoile lui toată ziua mă obosește. M-ar asfixia. Și atunci ar trebui să se îngrijoreze de mine … Nu. Dacă l-aș urmări peste tot, cred că există riscul să nu ne mai înțelegem.”

Cu toate acestea, ea a fost un spectator mai frecvent la Australian Open din 2020 și a urmărit toate cele patru seturi victorioase ale lui Nadal asupra lui Nick Kyrgios.

Xisca Perello folosește Twitter sau Instagram?

Xisca Perello nu are canale publice de socializare. Cu toate acestea, fanii admiratori au creat conturi de socializare pentru a împărtășii imagini. Xisca a vorbit anterior despre evitarea faimei și a statutului de celebritate. Ea a explicat: „Nu este o lume în care să vreau să fac parte și nici nu cred că Rafa ar fi ales să fie alături de o femeie care a căutat asta în viață”. deliciul-viciilor.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*