Un jucător de la Lazio a murit într-un accident de mașină la vârsta de 19 ani

daniel guerini

Daniel Guerini a murit tragic miercuri într-un accident de mașină la Roma, au fost aduse omagii jucătorului de tineret din Lazio și o serie de cluburi din Serie A au împărtășit condoleanțele.

Clubul italian Lazio anunță că sunt „șocați” după moartea mijlocașului atacant, Daniel Guerini, în vârstă de 19 ani. Guerini, care și-a început cariera cu clubul din Roma, a murit miercuri într-un accident de mașină în capitala Italiei.

Tânărul a avut, de asemenea, contacte cu Fiorentina, Torino și SPAL înainte de a se întoarce în Lazio în ianuarie. A reprezentat Italia la nivelul U15 și U16.

Unul dintre fostele cluburi ale lui Guerini, Fiorentina, a scris pe Twitter: „Suntem șocați și întristați să aflăm de moartea subită a tânărului de la Lazio, Daniel Guerini, membru al academiei de tineret Fiorentina în 2018/19 și 2019/20. „Gândurile președintelui Commisso și ale tuturor celor de la club sunt alături de familia Guerini în acest moment extrem de dificil”. Torino a spus că sunt „profund întristați” de moartea fostului lor jucător, în timp ce Serie A a scris pe Twitter: „Un tânăr talent, un vis întrerupt prea devreme. Odihnește-te în pace Daniel”.

Citeste si:  Marcelino Garcia Toral este noul antrenor al Valenciei

O serie de alte cluburi din Serie A, inclusiv rivalii Roma, Inter și AC Milan, și-au împărtășit condoleanțele pe social media.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*