Roger Federer: „Nu mă întorc să joc runda a doua pe nu știu unde”

roger federer

Roger Federer spune că standardele sale sunt aceleași ca și înainte de cea mai lungă absență din tenis, după ce a jucat două meciuri în 14 luni.

S-a întors în Doha în această lună, dar apoi s-a retras rapid atât din Dubai, cât și din Miami, pentru a se întoarce acasă pentru un „calup de antrenament” pentru sezonul de zgură. Cu toate acestea, el spune că încă se așteaptă să concureze pentru cele mai mari turnee atunci când revine la un program complet. „Vreau să câștig turnee mari și să înving cei mai buni jucători din lume”, a declarat Roger Federer pentru Numero Magazine. „Nu mă întorc pentru a juca al doilea tur în mijlocul pustietății.Simt că știu ce trebuie să fac pentru a ajunge acolo.Este o parte din vis și o parte logică, este un vis logic.

Citeste si:  Williams dezvăluie monopostul anului 2021, FW43B

„Lucrez din greu, deși nu vorbesc prea mult despre asta. Sper că oamenii înțeleg cât de mult muncesc, altfel nu aș fi ajuns aici până acum. „Nu m-am oprit niciodată din joc atât timp cât am făcut-o după dubla operație la genunchi din 2020. Inactivitatea este dificilă.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*