Roger Federer încearcă să-i ofere lui DeNiro un rol de nerefuzat în noua reclamă

roger federer

Scurtmetrajul de la agenția elvețiană Wirz BBDO este una dintre primele atribuții ale lui Roger Federer în calitate de ambasador turistic al Elveției.

Pe măsură ce călătoriile internaționale devin încet din nou realitate, comisia turistică din Elveția a lansat un scurtmetraj cu Robert DeNiro, dublul câștigătorul Oscar și legenda tenisului, Roger Federer, pentru a convinge călătorii obosiți de pandemie să redescopere pitorescul stat alpin din mijlocul Europei.

Creat de agenția elvețiană Wirz BBDO și regizat de Martin Werner atât în orașul elvețian Zermatt, cât și în New York, filmul de 90 de secunde numit „Fără dramă” îl are ca protagonist pe Federer, cetățean elvețian care a devenit ambasador pentru turismul elvețian, în martie .

În film, Federer este în contact telefonic cu DeNiro, încercând să-l convingă pe actor să facă un film în Elveția, rol pentru care DeNiro nu este sigur că îl vrea. Perechea se uită pe ferestrele apartamentului pentru a vedea atracții foarte diferite, Roger Federer admirându-și priveliștea pe deal, în timp ce se relaxează iar DeNiro are priveliștea din New York.

Citeste si:  Niko Kovac, noul antrenor al echipei AS Monaco

„Elveția oferă o natură spectaculoasă și neatinsă oaspeților săi”, a declarat André Hefti, șeful departamentului de marketing la Switzerland Tourism, într-un comunicat. „Și această natură poate fi atinsă destul de ușor, confortabil și la timp. Acest lucru face din Elveția destinația perfectă de vacanță. ” Campania publicitară joacă avantajul esențial al Elveției, că este un loc în care „vrei cu adevărat să te relaxezi”, a spus Hefti. „Dacă vrei cu adevărat să evadezi din viața de zi cu zi, dacă vrei cu adevărat să te întorci la viața de zi cu zi plină de energie, atunci ai nevoie de mai mult decât de vacanțe. Atunci ai nevoie de Elveția. ”

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*