Romain Grosjean va conduce Mercedesul 2019 la Marele Premiu al Franței

Romain Grosjean va conduce Mercedesul 2019 la Marele Premiu al Franței

Pilotul francez Romain Grosjean va face o demonstrație în timpul Marelui Premiu al Franței (27 iunie) pe un Mercedes F1 datând din 2019.

Cariera sa de F1 s-a încheiat în seara accidentului său dramatic din Bahrain. La sfârșitul lunii noiembrie 2020, Romain Grosjean a reușit să scape de flăcările monopostului Haas, dar arsurile de pe mâinile lui l-au făcut să își rezilieze contractul cu echipa americană Haas și prin urmare să concureze din nou în Formula 1.

Trei zile mai târziu, Toto Wolff îi oferise șoferului francez o muncă independentă la Mercedes, deoarece contractul său și cariera sa în F1 se apropiau de sfârșit. Cuvânt păstrat pentru echipa campioană mondială care îi va oferi duminică la GP-ul Franței (27 iunie), exact la șapte luni după accident, câteva ture demonstrative la volanul W10, mașina care i-a permis lui Lewis Hamilton să semneze al șaselea său titlu mondial la Formula 1. Două zile mai târziu, Grosjean va avea în continuare dreptul pe pista Castellet la o zi reală de condus.

Citeste si:  Incert circuitul de la New Jersey pentru 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte