Pilotii echipei Ferarri, Sainz si Leclerc dezvaluie ce au invatat unul de la celalalt in primele 3 curse ale sezonului.

Pilotii echipei Ferarri, Sainz si Leclerc dezvaluie ce au invatat unul de la celalalt in primele 3 curse ale sezonului.

Desi au rulat impreuna doar 3 etape din actualul sezon de Formula 1 cei doi piloti ai scuderiei Ferrari au dezavaluit ca deja se considera piloti mai buni ca urmare a faptului ca au invatat deja multe lucruri unul de la celalalt.

Intrebat ce a invatat de la colegul sau Carlos Sainz, Charles Leclerc (foto) spune : “ Cu siguranta am invatat cum conduce Carlos, un stil total diferit de cel al lui Vettel din sezonul trecut. Este foarte interesant punctul de vedere a lui Sainz, precum si modul in care acesta colaboreaza cu inginerii. Deci pot spune ca deja am invatat multe de la el.”

In cursa dela Portimao Sainz a terminat pe un dejamagitor loc 11, in timp ce colegul sau monegasc a castigat nu numai cateva puncte aferente locului 7, dar si o importanta experienta competitionala.

Pentru cea de-a saptea cursa pe teren propriu , dar prima in tricoul  Calutului Cabrat, Carlos Sainz spune ca a primit  de la colegul sau francez atat informatii legate de pregatirea masinii , cat si ponturi de condus.

Citeste si:  Amauri se reintoarce la Parma

“ Privind per ansamblu, a parut o saptamana buna a scuderiei pana in momentul cursei, am invatat de la Charles cum sa abordez unele viraje, si cum sa aplic noi set -up uri pentru masina de curse. Si da, mai am multe de invatat, a fost prima mea cursa dificila pentru Ferarri, a fost prima mea duminica grea in circuit. Lucrurile nu au mers conform planului, sunt multe lucruri de analizat si de gandit, un pic de auto-critica, astfel incat vom sti ce avem de facut mai bine  pe viitor.” incheie Sainz.

Noul venit al scuderiei rosii, Carlos Sainz, a terminat in primii 10 in toate cursele de Formula 1 din Spania la care a participat fiind momentan la 14 puncte in spatele coechipierului sau, in timp ce Ferrari este la 11 puncte in spatele lui McLaren in clasamentul constructorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte