Pilotii echipei Ferarri, Sainz si Leclerc dezvaluie ce au invatat unul de la celalalt in primele 3 curse ale sezonului.

Desi au rulat impreuna doar 3 etape din actualul sezon de Formula 1 cei doi piloti ai scuderiei Ferrari au dezavaluit ca deja se considera piloti mai buni ca urmare a faptului ca au invatat deja multe lucruri unul de la celalalt.

Intrebat ce a invatat de la colegul sau Carlos Sainz, Charles Leclerc (foto) spune : “ Cu siguranta am invatat cum conduce Carlos, un stil total diferit de cel al lui Vettel din sezonul trecut. Este foarte interesant punctul de vedere a lui Sainz, precum si modul in care acesta colaboreaza cu inginerii. Deci pot spune ca deja am invatat multe de la el.”

In cursa dela Portimao Sainz a terminat pe un dejamagitor loc 11, in timp ce colegul sau monegasc a castigat nu numai cateva puncte aferente locului 7, dar si o importanta experienta competitionala.

Pentru cea de-a saptea cursa pe teren propriu , dar prima in tricoul  Calutului Cabrat, Carlos Sainz spune ca a primit  de la colegul sau francez atat informatii legate de pregatirea masinii , cat si ponturi de condus.

Citeste si:  VFB il imprumuta pe Lopes

“ Privind per ansamblu, a parut o saptamana buna a scuderiei pana in momentul cursei, am invatat de la Charles cum sa abordez unele viraje, si cum sa aplic noi set -up uri pentru masina de curse. Si da, mai am multe de invatat, a fost prima mea cursa dificila pentru Ferarri, a fost prima mea duminica grea in circuit. Lucrurile nu au mers conform planului, sunt multe lucruri de analizat si de gandit, un pic de auto-critica, astfel incat vom sti ce avem de facut mai bine  pe viitor.” incheie Sainz.

Noul venit al scuderiei rosii, Carlos Sainz, a terminat in primii 10 in toate cursele de Formula 1 din Spania la care a participat fiind momentan la 14 puncte in spatele coechipierului sau, in timp ce Ferrari este la 11 puncte in spatele lui McLaren in clasamentul constructorilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*