Real Madrid va anunţa recrutarea lui Kylian Mbappe

Clubul de fotbal Real Madrid va anunţa în cursul acestei săptămâni recrutarea starului francez Kylian Mbappe, care şi-a anunţat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, informează mass-media spaniolă.

Potrivit cotidianului AS, anunţul urmează să fie făcut „în următoarele ore”‘, după ce ambele părţi şi-au respectat înţelegerea de a nu oferi niciun indiciu în privinţa acordului lor până la disputarea finalei Ligii Campionilor, câştigată sâmbătă de Real Madrid în faţa formaţiei germane Borussia Dortmund (scor 2-0).

Mbappe se află în prezent în cantonamentul naţionalei Franţei, care urmează să înfrunte miercuri echipa Luxemburgului într-un meci de pregătire pentru EURO 2024, iar Real Madrid ar dori ca anunţul semnării căpitanului Les Bleus să fie făcut la începutul acestei săptămâni, luni sau marţi, ori cel târziu până joi.

„După ce s-a analizat situaţia, s-a decis că cel mai bine este să se oficializeze contractul înaintea EURO 2024, pentru a se evita ca jucătorul să fie deranjat cu întrebări despre Real Madrid în timpul turneului”, scrie AS.

Citeste si:  România se califică în FedCup. Begu câștigă meciul al treilea

„Vedeta franceză a semnat zilele acestea ultimele documente de care era nevoie pentru ca operaţiunea să fie complet închisă. Cu toate acestea, nu se ştie data exactă la care va avea loc prezentarea sa care se doreşte să fie una deosebită, cu stadionul Bernabeu deschis publicului în cel mai pur stil al epocii galatice. Dar ideea este că va fi în iulie, după Campionatul European”, subliniază ziarul madrilen.

AS dezvăluie, totodată, că Mbappe va avea un salariu net de 15 milioane de euro pe sezon şi va beneficia totodată de 80% din drepturile sale de imagine. Prima de semnătură pe care o va încasa la sosirea sa la Real Madrid nu a fost dezvăluită, însă presa internaţională speculează că aceasta ar putea ajunge până la 100 de milioane de euro.
AGERPRES