Ralf Rangnick și-a primit permisul de muncă pentru Manchester United

Numit în această luni în fruntea Red Devils-ului, Ralf Rangnick va prelua de vineri funcția la Manchester United. Germanul va debuta duminică împotriva Crystal Palace în Premier League.

Manchester United își va putea primi vineri noul antrenor. Numit luni, la opt zile după demiterea lui Ole Gunnar Solskjær, Ralf Rangnick și-a primit permisul de muncă în Regatul Unit, a anunțat joi clubul. Tehnicianul german în vârstă de 63 de ani își va prelua, așadar, atribuțiile în fruntea Red Devils și va debuta pe bancă duminică, în cadrul partidei de la Crystal Palace, din Campionatul Angliei.

Citeste si:  Handbal: Kiril Lazarov a fost numit antrenor al Macedoniei

Rangnick era așteptat joi pentru meciul de acasă împotriva lui Arsenal (22.15), dar primul test său fusese amânat din cauza formalităților administrative clasice legate de permisul de muncă, dar și de noutățile restricțiilor cauzate de Covid-19.

Michael Carrick va asigura din nou interimatul, în timp ce Rangnick va avea loc în tribune. Ca un rezumat, fostul director sportiv al Lokomotiv Moscova va antrena echipa până la finalul sezonului, înainte de a trece pe un post de consilier de club timp de doi ani.