Rafael Nadal se va întâlni cu Nick Kyrgios în sferturile de finală de la Indian Wells

Rafael Nadal se va întâlni cu Nick Kyrgios în sferturile de finală de la Indian Wells

Rafael Nadal, învingătorul lui Reilly Opelka (7-6 [3]), 7-6 [5]), îl va înfrunta pe Nick Kyrgios pentru un sfert de finală exploziv la Indian Wells Masters 1000.

Încă neînvins în acest sezon, Rafael Nadal, realist, slăbit, s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells în detrimentul lui Reilly Opelka (7-6 [3]), 7-6 [5]). Pentru a revendica această a optsprezecea victorie consecutivă, spaniolul a trebuit mai întâi să fie solid în acest gen de întâlnire desfășurată într-un ritm fals, chiar dacă s-ar putea baza pe faptul că rareori pierduse în faza acestui gen de probleme (trei înfrângeri în 28 de meciuri împotriva lui Isner, Raonic, Anderson și Karlovic).

Citeste si:  Simona de 5 stele!!

Un set mai târziu, realist și profitând de câteva erori neforțate ale adversarului său, Nadal a reușit cumva să se dezlege, devenind primul om din turneu care ia serviciul lui Opelka. În ciuda câteva momente agitate din rundă, câștigătorul de la Australian Open și-a găsit motivația să termine cu stil reușind să-și joace adversarul. Și a încheiat fără să tremure la un nou tie-break, fără să-și piardă serviciul o dată. În sferturile de finală, la al 98 la Masters 1000, va fi așteptat de Nick Kyrgios.

Meciul va avea loc la ora 23, în această seară.