Rafael Nadal se va întâlni cu Nick Kyrgios în sferturile de finală de la Indian Wells

nadal

Rafael Nadal, învingătorul lui Reilly Opelka (7-6 [3]), 7-6 [5]), îl va înfrunta pe Nick Kyrgios pentru un sfert de finală exploziv la Indian Wells Masters 1000.

Încă neînvins în acest sezon, Rafael Nadal, realist, slăbit, s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells în detrimentul lui Reilly Opelka (7-6 [3]), 7-6 [5]). Pentru a revendica această a optsprezecea victorie consecutivă, spaniolul a trebuit mai întâi să fie solid în acest gen de întâlnire desfășurată într-un ritm fals, chiar dacă s-ar putea baza pe faptul că rareori pierduse în faza acestui gen de probleme (trei înfrângeri în 28 de meciuri împotriva lui Isner, Raonic, Anderson și Karlovic).

Citeste si:  Lindegaard va lipsi tot restul sezonului

Un set mai târziu, realist și profitând de câteva erori neforțate ale adversarului său, Nadal a reușit cumva să se dezlege, devenind primul om din turneu care ia serviciul lui Opelka. În ciuda câteva momente agitate din rundă, câștigătorul de la Australian Open și-a găsit motivația să termine cu stil reușind să-și joace adversarul. Și a încheiat fără să tremure la un nou tie-break, fără să-și piardă serviciul o dată. În sferturile de finală, la al 98 la Masters 1000, va fi așteptat de Nick Kyrgios.

Meciul va avea loc la ora 23, în această seară.