Rafael Nadal se retrage de la meciul demonstrativ din Las Vegas împotriva lui Carlos Alcaraz, se pune la îndoială și participarea la Indian Wells

Retragerea lui Rafael Nadal din meciul demonstrativ de la Las Vegas împotriva lui Carlos Alcaraz a stârnit îngrijorări cu privire la participarea sa la Indian Wells.

Rafael Nadal era de așteptat să se înfrunte cu Carlos Alcaraz într-un meci demonstrativ, comercializat ca „The Slam: Nadal vs Alcaraz”. Spectacolul era programat să aibă loc pe 5 martie la MGM Garden Arena din Las Vegas.

Vestea retragerii sale nu este o surpriză având în vedere că spaniolul s-a retras recent de la Dubai Tenis Championship și la Qatar Open.Carlos Alcaraz se va confrunta acum cu câștigătorul meciului dintre Taylor Fritz și Frances Tiafoe.

Campionul de 22 de ori de Grand Slam a spus că, deși a fost dezamăgit să rateze meciul, procesul de recuperare l-a forțat să se retragă.

Citeste si:  Begu și Niculescuse califică în semifinalele de la Australian Open

Rafael Nadal a mulțumit organizatorilor evenimentului, precum și fanilor săi pentru tot sprijinul acordat, adăugând că va încerca să găsească o altă dată pentru a sărbători evenimentul.

”Sunt foarte trist că nu am putut veni la Vegas și să joc în acest eveniment uimitor cu Carlos la MGM Grand Garden Arena. Din păcate, momentul recuperării mele nu face posibil să fiu acolo pregătit să joc. Sunt sigur că vom găsi o altă dată pentru a sărbători acest eveniment și a ne distra. Aș dori să mulțumesc fanilor și organizatorilor de evenimente care au fost în contact cu mine tot timpul, au arătat mult sprijin și au fost extrem de înțelegători, ” a spus spaniolul într-un comunicat.