Begu, Cîrstea și Bogdan pe tabloul de la WTA Dubai

ana bogdan limoges

WTA 1000 Dubai este unul din turneele de iarnă premergătoare trecerii la Indian Wells, se poate spune că are cele mai mari premii pentru jucătorii veniți dintr-o hibernală de după Australian Open.

Tabloul calificărilor a fost greu, jucătoarea Lauren Davis a fost favorita unu, ea fiind locul 49, și a fost eliminată de Dayana Yastremska,pe tabloul de calificări fiind și două românce, Ștefania Bojică, cu un wildcard de la organizatori, și Ana Bogdan.

Ștefania Bojică a fost eliminată în turul secund de către Katarina Zavatska, scor 2-6 1-6, dar Ana Bogdan a trecut de focul calificărilor, eliminând în ultimul tur pe Tereza Martincova, cu scorul de 6-4 7-5.

Turneul de la Dubai va începe în 19 februarie și va avea pe tabloul principal trei jucătoare românce, Irina Begu, locul 38 WTA, o va întâlni pe Barbora Krejcikova, locul 29 WTA, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Beatrice Haddad Maia, favorita 11 și numărul 12 WTA, iar Ana bogdan va avea o înfruntare cu Lara Siegemund, locul 130 WTA, veniă din calificări.

Citeste si:  Ion Ţiriac: ”Simona Halep are avocaţii prea lenţi”

Favorita numărul unu al turneului este Iga Swiatek, care are un prim tur bye.