Rafael Nadal, afectat la coaste, out de la patru până la șase săptămâni

nadal indian

Rafael Nadal, tot mai accidentat la finalul turneului de la Indian Wells, suferă de o coastă fisurată. Va lipsi la începutul sezonului de pe zgură.

Rafael Nadal, care s-a plâns la Indian Wells după finala împotriva lui Taylor Fritz de dureri de înțepături când a respirat, a fost supus testelor la sosirea sa în Spania. Acesta din urmă a arătat că suferea de o coastă fisurată. Jucătorul a confirmat-o pe contul său de twitter în urmă cu câteva minute când informația a fost dezvăluită de ziarul AS care îl citează pe medicul său, Angel Ruiz Cotorro, care i-a făcut analizele marți la Barcelona.

Citeste si:  Carlo Tavecchio a demisionat de la șefia Federației Italiene de Fotbal

„Se pare că am o fractură la una dintre coaste și voi fi absent timp de 4-6 săptămâni. Aceasta nu este o veste bună și nu mă așteptam. Sunt devastat și trist după un început de sezon atât de bun. Am intrat într-o perioadă foarte importantă a anului cu o stare de spirit bună și rezultate bune. Dar hei, întotdeauna am avut acest spirit de luptă și de biruință și ceea ce voi face este să am răbdare și să muncesc din greu pentru recuperarea mea. Încă o dată, vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat. »