PSG: deghizat în cameraman, Mbappé prinde doi tineri suporteri de Crăciun

Vedeta pariziană le-a făcut celor doi băieți o mare surpriză într-un videoclip publicat de club de Crăciun.

Sacha și Adam își vor aminti mult timp. La fel ca Daire, un tânăr suporter cu dizabilități de la Liverpool, care l-a cunoscut pe Jürgen Klopp, cei doi suporteri ai PSG au vorbit cu Kylian Mbappé în cadrul unui reportaj difuzat de clubul capitalei luni de Crăciun. Invitați într-un lounge de la Parc des Princes, Sacha și Adam nu se așteptau la această mare surpriză când au început să răspundă la întrebări destul de clasice. Până în momentul în care gazda le-a cerut să imite sărbătorile de gol ale jucătorilor parizieni. „Hakimi, „Kolo Muani și Mbappé” au răspuns cei doi membri ai „Junior Club” înainte de a se ridica pentru a reproduce sărbătoarea cu brațele încrucișate sub brațul vedetei pariziene.

Citeste si:  Procuratura cere falimentul Triestinei

În acest sens, misteriosul cameraman îmbrăcat într-un trening de club s-a ridicat și el pentru a imita, la cererea gazdei, celebra sărbătoare. Personajul, purtând o șapcă, o mustață aspră și o perucă, apoi a spus „se descurcă mai bine decât mine”, apoi și-a dezvăluit adevărata față, cea al lui Kylian Mbappé însuși.

„Este puțin mai bine așa, nu-i așa? O fac mai bine decât tine acum, a râs căpitanul echipei Franței. O faci bine în orice caz, ai ritmul potrivit, eu sunt mai bine așa decât un cameraman, am mâncărime la mustață, mă bucur să vă cunosc băieți!”.