Fundașul brazilian al Arsenalului, Gabriel, a fost testat pozitiv la coronavirus

Fundașul brazilian al Arsenalului, Gabriel, a fost testat pozitiv la coronavirus

Gunners anunțase sâmbătă că tânărul de 23 de ani se autoizolase după un contact cu o persoană care a dat rezultate pozitive pentru boală.

A ratat victoria de duminică asupra Chelsea și va fi absent la meciurile de la Brighton marți și West Brom sâmbătă. „Gabriel a avut rezultate pozitive pentru Covid-19 și se izolează în conformitate cu protocoalele guvernului britanic și din Premier League”, se spune într-o declarație a clubului Arsenal.

„Vom continua să îl monitorizăm și să îl sprijinim pe Gabriel și sperăm că va fi disponibil din nou după următoarele două meciuri”. Gunners este programat să înfrunte colegii din Premier League, Newcastle, în runda a treia a Cupei FA, pe 9 ianuarie. Gabriel, care a semnat pentru Gunners de la Lille în septembrie pentru 23 de milioane de lire sterline, tocmai s-a întors abia după ce a executat interdicția în urma cartonașului său roșu în egalul împotriva lui Southampton pe 16 decembrie.

Citeste si:  Kvitova se retrage de la Roland Garros. Sorana Cîrstea va avea o altă adversară

Celălalt fundaș David Luiz și mijlocașul Willian nu s-au simțit bine în weekend, dar recent au dat rezultate negative la Covid. Ambii s-au întors la antrenamentele din exterior și sunt pregătiți să se alăture joi restului echipei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.