Dakar 2021: Nani Roma trebuie să schimbe copilotul din cauza Covid-19

dakar

Dublul câștigător al raliului Dakar, Nani Roma, a trebuit să schimbe copilotul cu câteva zile înainte de începerea evenimentului, deoarece Dani Oliveras, testat pozitiv pentru Covid-19 va fi înlocuit de Alex Winocq.

Dublu câștigător al Dakar (2004 la motociclete, 2014 la mașini), Nani Roma se confruntă deja cu o problemă în Dakar 2021, când evenimentul va începe deja pe 3 ianuarie de la Jeddah (Arabia Saudită).

Într-adevăr, copilotul său din cadrul echipei Bahrain Raid Xtreme (BRX) – care îl include și Sébastien Loeb – Dani Oliveras a dat rezultate pozitive la Covid-19 și va fi înlocuit de britanicul Alex Winocq.

„Este într-adevăr dezamăgitor pentru Dani (Oliveras) să nu poată ajuta Bahrain Raid Xtreme în primul lor Dakar, dar sunt încântat să mă alătur lui Nani și sunt recunoscător echipei BRX pentru că m-a primit”, a spus Winocq. M-am pregătit pentru Dakar de ceva timp, dar planurile mele anterioare nu au ieșit așa cum mă așteptam, așa că a putea concura cu un pilot atât de experimentat și talentat precum Nani este extrem de interesant.

Citeste si:  Bianca Andreescu salvează podiumul pentru Halep!

”Aș dori doar să-i mulțumesc lui Dani pentru tot angajamentul și sprijinul său în pregătirea Raliului Dakar și îmi pare rău că nu poate pune în practică toată munca depusă”, a adăugat Roma. Îl cunosc pe Alex (Winocq) de mult timp și este o persoană foarte experimentată și talentată. Suntem gata să începem împreună.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*