Portarul din NHL, Matiss Kivlenieks, a murit la 24 de ani din cauza unui accident cu petarde

matiss kivlenieks

Matiss Kivlenieks, portar pentru Columbus Blue Jackets, din Liga Națională de Hochei, a murit duminică seara după un accident cu focuri de artificii la o petrecere privată din Novi, Michigan, potrivit locotenentului departamentului de poliție din Novi, Jason Meier.

Novi Fire și paramedicii au fost trimiși după un apel de accidentare la ora 22:13, a spus Meier. Potrivit lui Meier, se pare că a existat o defecțiune a artificiilor care a trimis artificiile în direcția oamenilor. Kivlenieks, în vârstă de 24 de ani, și alții se aflau într-o cadă cu hidromasaj, iar când au încercat să părăsească cada cu hidromasaj, Kivlenieks a alunecat, a căzut și s-a lovit cu capul pe beton, a adăugat Meier.

Kivlenieks a fost transportat la Spitalul Ascension Providence din Novi unde a fost declarat decesul, a spus Meier.

Citeste si:  Bianca Andreescu eliminată de la Adelaide după ce a condus cu 4-0!

Cabinetul medicului legist din Oakland efectuează în prezent o autopsie asupra lui Matiss Kivlenieks și se așteaptă să aibă cauza morții mai târziu, în această după-amiază, potrivit anchetatorului Jeff Collins.

Președintele francizei de hochei Blue Jackets, John Davidson, a declarat: „Suntem șocați și întristați de pierderea lui Matiss Kivlenieks și le transmitem cele mai profunde simpatii mamei sale, Astrida, familiei și prietenilor săi în această perioadă devastatoare. Kivi a fost un tânăr remarcabil. omul care a întâmpinat în fiecare zi pe toată lumea cu un zâmbet, impactul pe care l-a avut în cei patru ani cu echipa noastră nu vor fi uitați. „